Úroveň hifistických časopisů

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
boxer

Re: Úroveň hifistických časopisů

Příspěvek od boxer »

boxer

chlapče.... klidek. poho.

Já jsem klidný,znáš mě. Ale občas i pověstná kapak přeteče. Stařešino.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

lachim píše:...ten "nováček" se odkulhá do šatny a už asi nikdy nepřijde.
Tu by sa ich pár do šatne nevládalo ani odplaziť :-)

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

ve sportu je třeba hodně pokory. nebo přeprat guru.

neskutečná věta !!!

Hellboy a spol. zkuste o té větě přemýšlet. O tom jak je poslechová nezkušenost, technická neznalost a sociální ignorance trčící z každého tvého příspěvku nahrazována (nebo maskována) agresívním prosazováním svých názorů, totálním odmítáním autorit a nekonečným sebevědomím .....

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Renown píše:

neskutečná věta !!!

Hellboy a spol. zkuste o té větě přemýšlet. O tom jak je poslechová nezkušenost, technická neznalost a sociální ignorance trčící z každého tvého příspěvku nahrazována (nebo maskována) agresívním prosazováním svých názorů, totálním odmítáním autorit a nekonečným sebevědomím .....
Jak výstižné... *thumbs up*

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Renown píše:

neskutečná věta !!!

Tak za prvé. Napsal jsem sem jedno krátké povzdechnutí nad situací, se kterým souhlasí i ty tvoje autority.
Za druhé, moji odpověď na tvoji provokativní otázku jsi zase přešel bez reakce, protože očividně kromě svých urážlivých slintů nic jiného neumíš.
Za třetí, když se na něco zeptám a tady mi nikdo mi neodpoví, dozvím se že jsem d...l a že všichni možní odborníci taky, tak to není moje arogance, odmítání autorit ani agresivní prosazovaní čehokoli. Agresivní prosazování názorů je, když mi tady "autorita" Merhaut napíše, že jsem kretén aniž by se namáhal dokázat, že on má pravdu.
Za čtvrté, jestli tady někdo potřebuje srovnat v ringu, protože se chová jako dobytek, tak to jseš ty.

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

*offtopic*
Stačí, aby se vláknu objevil Hellboy a hned to spěje do prd.le. A to mi sakra vadí.
to Hellboy : znáš někoho z těch pánů co napadáš? Nemyslím jen toto vlákno.
Myslím tím : ..... Lachim, Merhaut, Kazzatel, Boxer, Renown, PMA,.... atd..
Odpovím si sám, neznáš, neboť pak by jsi musel sklapnout tu svou poněkud nevymáchanou pusu.
Jednou jsem se neudržel a napsal, ".... že Ti utekla baba a ty se chodíš ukájet sem."
Omyl, je to ještě horší viď.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

/smazána urážka/
Už se to tu myslím ale párkrát probíralo... Navrhoval bych za žádnou cenu nekomentovat jeho v....y, můžem doufat, že ho to časem přestane bavit sem psát, když se nebude mít ským dohadovat.
ad Sekal: nevím co to je za pána, ale ten styl vyjadřování mi je nějaký povědomí, apropos není vám podezřelý, že se sem zaregistroval zhruba v době kdy jistej nejmenovanej člen dostal trvalýho banána???

sekal

Příspěvek od sekal »

Takže zde je mi už vyhrožováno fyz. napadením resp. "srovnáním".. No, to už samo o sobě je dostatečně vypovídající o zdejší atmosféře, a zvláštěpak o některých lidech...

Další z tvých přátel Boxere, p. Lachim, se "vypoklonkoval" sám.. I když vlastně nevypoklonkoval, protože tam vesele a z gustem přípíval dál.. A co se urážení týče, přečti si laskavě jeho reakci (31.3./23:06), a pak mluv.. Jinak pokud by p. Lachim napsal příspěvek jako 1.4./09:14, neřeknu ani popel, byť vyzněl spíše v neg. duchu...

A to se ani nezmiňuji o výlevech dalších výtečníků typu Pajuny nebo Mikea. Ty ti nevadí ? BTW, jen u druhého jmenovaného jsem byl sprostý, protoře stejně vulgární byl i on a já vyznávám pravidlo "na hrubý pytel, hrubá záplata".

Tímto se připojuji k žádosti o výmaz veškerých mých příspěvků vč. mého IQ vlákna o zesilovačích tř. A. Práci a čas s tím spojené jsem ochoten adminovi popř. uhradit...

P.S. Před chvílí jsem si jen zběžně prolétl vlákno týkající se udělovaní banů a byl jsem poměrně překvapen.. Co tady se všechno nedělo ? :) Kdo všechno dostal ban, kdo všechno chtěl smazat své příspěvky a vlákna a kdo všechno chtěl odejít ? A ty solidární "gesta" s udělováním autobanů, to bylo skutečně k popukání....:lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

vintage píše:ad Sekal: nevím co to je za pána, ale ten styl vyjadřování mi je nějaký povědomí, apropos není vám podezřelý, že se sem zaregistroval zhruba v době kdy jistej nejmenovanej člen dostal trvalýho banána???
Není mým stylem se schovávat za jakoukoli multi-identitu, protože za svými názory si stojím.. Na slovanetu vystupuji pod stejným nickem..

P.S. A osvěž si pravidla čes. pravopisu, máš zde zřetelné problémy...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Výmaz. Konečně.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

To že se někdo, kdo se vyjadřuje prasecky jako ty, dokáže pohoršeně vyjadřovat ke slušným příspěvkům ostatních mluví za vše.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

sekal

ježíšku. ty jsi ale tatar!!

založ si vlákno, ukaž nám co máš za sestavu, popiš poslechové zkušenosti,
uveď s kým z fóra jsi byl kde co poslouchat, v jakém audio-studiu tě znají...
pak tě třeba budeme respektovat i s tvými názory.
takhle jsi jen tzv. "vítr v bedně"
p.s.: se tady na fóru docela dlouho známe-stýkáme-bavíme.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Když se admin F.sportu nekompromisně dal na bany a mazání hrubostí, vzniklo toto Pipísovo fórum, za účelem setkávání lidí s vzácným koníčkem poslechu hudby. Doufali jsme, že takoví, jak tvrdil Martin nejsme.
Výsledkem je slepé vývojové rameno, kterého se chtěl zbavit i samotný pipís, protože vzájemná alergie je jako senná rýma.
Desítky zajímavých členů se skvěle vyladěnými aparáty a zkušenostmi, jsou neznámí, protože - cituji:

PEKNY DEN ,

VOLAM SA ..... ..... , SOM Z ........ , SK.

SO ZAUJMOM SLEDUJEM VASE PRISPEVKY NA FORACH OHLADOM AUDIA A HLAVNE ANALOGU.

NA FORA NECHODIM VZHLADOM K MILITANTOM A MAGOROM , CAS SA DA TRAVIT OVELA ZMYSLUPLNEJSIE.

To je jeden citát. Osobně znám zajímavé lidi, co by se registrace na Názorech ani nedotkli, právě kvůli šarvátkám a vůli se přít za každou cenu. Jejich nepřítomností se cítím velmi ochuzen a vyčítám to právě členům z posledních nekonečných vláken o čemkoli. Je jedno oč jde, čím všeobecnější vlákno, tím hůř.

Když Hellkluk napsal Renownovi svou tvrdou odpověď, zlobím se a chci podotknout, že to je pro mne na banán Hellboyemu.
Hellkluku, Tvé znalosti IT jsou pro mne nedostižné a rád bych si také, jako Ty, jednou nacvakal cédéčka na jedno místo. Výborné.

Sekal, prosím Tě, napiš co posloucháš, na čem a máš-li s kým zajít na pivo a pokecat o muzice a zvuku.

Děkuji. Aleš

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Aha, takže já sem slušně napíšu jednu větu - svůj názor. Někdo se mě na něco jedovatě zeptá, já mu slušně odpovím. On odpověď ignoruje a napíše o mě (aniž by měl jakoukoli tuchu kdo jsem), že jsem agresivní ignorant bez poslechových zkušeností. K tomu se přidají dva jeho kamarádi a napíší, že jsem d...l co utekl z Bohnic a masturbuji (bez jakékoli vazby jejich tvrzení na mnou vyslovený a Renownem ignorovaný názor) a já bych měl dostat banána? Já se chovám agresivně a někoho urážím? *2thumbsup* *2thumbsup*

Jinak Lachime, rád bych věděl, jaký vliv na Sekalovu kompetenci vyjadřovat se k hifi má fakt ve kterém studiu ho znají a u koho byl doma poslouchat. Nevěděl jsem, že se v hifi studiích udílejí nějaké kompetenční glejty. Ale leccos to vysvětluje.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka83 »

Jak malí :lol: Já mám zelenou lopatičku, ty máš modrou a ta je pěkně hnusná! Mamí, on o mě říkal, že jsem žalobníček a přitom nemá ani bagra :D

Co takle založit podsekci Trash, ve které by si mohli zainteresovaní vytvářet vlákna Onen vs Henten, a tam by si mezi sebou psali to co tu.. Připadně místo mazání by je tam admin po bujení v normálních vláknech (viz. tu) elegantně přesměroval.. Tohleto je vážně k smíchu :D

Odpovědět