Fosi Audio V3 mono
Re: Fosi Audio V3 mono
Dadaft: Tie tvoje rýchle a protichodné závery s hodnotením v tomto prípade Kimber Timbre vs Wireworld Oassis 8 sú docela mätúce, ale po tom ako si to popísal ukazujú, že raz preferuješ jeden charaktera raz druhý. Podľa zvolenej hudby a tvôjho rozpoloženia zdá sa. Daj si viac času na vyhodnotenie odporúčam.
blesk666 --- tak myslím, že jsem to popsal dost jasně -- Timbre byl první xlr kabel který mám, Oasis 8 druhý, abych vůbec měl něco na porovnávání ............. jenom jsem to zmínil na okraj, nemám ambice hodnotit xlr kabely, co můžu říct jsem řekl -- Timbre má jiný charakter než Wireworld, kombinace Wireworld Chrono 8 (usb) + Oasis 8 (xlr) u mě pasuje perfektně a i když jsem počítal, že ještě nějaké káblíky na zkoušku koupím, tak myslím, že ne. Rozhodně ne v dohledné době...
Lemon --- nedávno jsem četl rozhovor s nějakým ladičem motorů, co byl v Šen-zenu a potřeboval nějaká speciální měření. V Šenzenu na počkání pět nabídek v okruhu 2 km. V Evropě to dělá jedna firma, tři týdny trvala jen odpověď. Číňani už jsou jinde, tam je to tak dynamické, že už je nemáme šanci dohnat, podle toho chlápka...
Jo, asi půjdu do stojánků, měkká pryž přece jen kazí zvuk.
Lemon --- nedávno jsem četl rozhovor s nějakým ladičem motorů, co byl v Šen-zenu a potřeboval nějaká speciální měření. V Šenzenu na počkání pět nabídek v okruhu 2 km. V Evropě to dělá jedna firma, tři týdny trvala jen odpověď. Číňani už jsou jinde, tam je to tak dynamické, že už je nemáme šanci dohnat, podle toho chlápka...
Jo, asi půjdu do stojánků, měkká pryž přece jen kazí zvuk.
tolik básnění o průměrném TPA3255 - zesilovač který nikoho neurazí a nikoho nenadchne.

https://www.audiosciencereview.com/foru ... ng.102789/
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ng.102789/
To mcm: jak s Fosi souvisí ten graf co jsi postl?
mcm kecá
ale nekecám, obojí je LowEnd s TPA3255 - akorád ty prdy ve Fosi trochu naleštili - za 3x větší cenu než se prodává ta AIYIMA A07 jim to líp měří.
Dadafte,pořídil bych si na to nějaké hliníkové hřebenové chladiče.Na aliexpressu jich mají hafo v různých tvarech a rozměrech za pár korun
Tomáš --- Tak moc to zase netopí. Prostě to nechám tak, jak to výrobce udělal.
Jinak SINAD je opravdu 100dB, ne že by to bylo až tak důležité.
Jinak SINAD je opravdu 100dB, ne že by to bylo až tak důležité.
Mcm, co vsechno si jeste na ASR premerujete?