Fosi Audio V3 mono
Re: Fosi Audio V3 mono
Třeba na tom Hypexu budou dělat nějaké drobné úpravy (stejně jako to dělá AUDIOPHONICS).
Pokud úpravy, tak doufám k lepšímu 
Predpokladam len možný rozdiel vo vstupnom buffery. Do samotného modulu od Hypex alebo Purifi nezvyknú pokial viem zasahovať.
Jde hlavně o výkon, 500W u V5 je brutal, chci vidět napájecí zdroj........ zvukově to možná bude trošku jiné.
Jako majitele V3 mě to nechává chladným, nic shánět a měnit nebudu, jsou to dokonale vyvážené skvosty.
Jako majitele V3 mě to nechává chladným, nic shánět a měnit nebudu, jsou to dokonale vyvážené skvosty.
V5 bude mít integrovaný zdroj, napájení přímo ze sítě. Ve videu, které odkazoval Aleskla výš, je vidět standardní tříkolík pro normální napájecí kabel. Přikládám screenshot z toho videa (čas ca 2:52) - zadní strana v5 (napájecí tříkolík vpravo). Nedivil bych se, kdyby byl zdroj taky od Hypexu, který nabízí ekosystém různých napájecích a zesilovacích modulů. Napájecí moduly od Hypexu používá řada výrobců pro koncáky se zesilovacími moduly Purifi i Hypex. Ve videu Fosi mj. tvrdí, že Hypex mírně upravili, aby zněl líp, ale neupřesňují jak a co.
Zdravim, také mi zvědavost nedala a koupil jsem na zkoušku Fosi V3mono kombo se zdíleným zdrojem. Bohužel fungoval jen půl dne, pak přestal hrát jeden monoblok. Máte s tím také někdo takovou zkušenost? Bojím se ho koupit znovu , může být spolehlivost závislá i na tom sdíleným zdroji ? Dekuji za odpověď.
Kaftic --- Jo, s těmi sdílenými napájecími zdroji je evidentně velký problém, nejsi první, kterému blbly. Nezbývá než důrazně v případě Fosi V3 MONO doporučovat čistě dual mono verzi se samostatnými napájecími zdroji. U těch jsem zatím neslyšel o jakýchkoliv potížích.
Mimochodem teď s V3 mono poslouchám R2R DAC LAiV Crescendo Verse a je to nejlepší a vlastně zatím jediný levný DAC co hraje, co znám. V pohodě se může měřit s mým X26pro. Takže ta sestava je Bluesound Node Nano + LAiV Crescendo Verse + Fosi Audio V3 MONO. I s usb a xlr kabely Wireworld dohromady 40t. A hraje to opravdu parádně, třeba NAD M10 nemá nárok.
Low-end nikdy takhle dobře nehrál, ani náhodou.
Mimochodem teď s V3 mono poslouchám R2R DAC LAiV Crescendo Verse a je to nejlepší a vlastně zatím jediný levný DAC co hraje, co znám. V pohodě se může měřit s mým X26pro. Takže ta sestava je Bluesound Node Nano + LAiV Crescendo Verse + Fosi Audio V3 MONO. I s usb a xlr kabely Wireworld dohromady 40t. A hraje to opravdu parádně, třeba NAD M10 nemá nárok.
Low-end nikdy takhle dobře nehrál, ani náhodou.
Jelikož samostatné vlákno o Fosi Audio neexistuje, dám svůj příspěvek sem.
Jak jsem už dříve zmiňoval ZDE, tak to video o různých komponentech už na YT existuje. Sice je to takové všeobecné, nejspíš proto, že to je jejich první video o této značce, ale pár zajímavých informací se tam najde.
Odkaz pro zájemce:
Jak jsem už dříve zmiňoval ZDE, tak to video o různých komponentech už na YT existuje. Sice je to takové všeobecné, nejspíš proto, že to je jejich první video o této značce, ale pár zajímavých informací se tam najde.
Odkaz pro zájemce: