Tohle tvoje tvrzení Bartoli je naprostej nesmysl.Takhle to nefunguje.bartoli píše:...jistota je ze 1cm kolem tranzistoru to bude rozzhavene a na konci tech nesmyslnych chladicu to bude studene
No obecne bude stejna slabe misto v reprosoustavach, nejaky sroll nebo jiny zesilovaci nizkozkreslujici "zazrak" to uz nevytrhne, tedy presneji na akusticke strane jiste ne.Fidas píše:Jo, ten zesilovač zajímá i mě, kdybych řešil výměnu svého za jiný, určitě bych si zajel jej poslechnout.
Zajímá mě mimo jiné jeho chování v EMI a RF zarušeném prostředí.
PMA A PD se někde (konkrétně) vyjadřovali ke zvuku Rhythm? To je pro mě novina. Kde to mělo být?WaVe_99 píše:Nazory konstrukteru beru vazne, koneckoncu PMA a PD nemeli ke zvuku Rhythm zadne vytky...
Ano, na Slovanetu. PD sedel prede mnou na vystave a PMA ho tusim slysel v nejakem studiu...sekal píše:PMA A PD se někde (konkrétně) vyjadřovali ke zvuku Rhythm? To je pro mě novina. Kde to mělo být?WaVe_99 píše:Nazory konstrukteru beru vazne, koneckoncu PMA a PD nemeli ke zvuku Rhythm zadne vytky...
Me se ten jednoduchy vzhled celkem zamlouvabartoli píše:No obecne bude stejna slabe misto v reprosoustavach, nejaky sroll nebo jiny zesilovaci nizkozkreslujici "zazrak" to uz nevytrhne, tedy presneji na akusticke strane jiste ne.Fidas píše:Jo, ten zesilovač zajímá i mě, kdybych řešil výměnu svého za jiný, určitě bych si zajel jej poslechnout.
Zajímá mě mimo jiné jeho chování v EMI a RF zarušeném prostředí.
BTW ten sroll ulimitovat neni problem, blika to pak jako vanocni stromecek. Neni to vykonove nic moc extra, zato cenovka je napalena.
BBTW zpracovani krabice je vzhledem k cenovce imho neprijatelne humpolacke a jeste ty dopraseny chladice uvnitr, chytrejsimu napovez...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host