(spíš u placaté verze Casea)
LawIAR píše:
Ale to už je off topic v tomto vlákne. Mali by ste založiť nové o tejto téme.
Nerad by som zasahoval do vecerneho programu miestnych samanov, ale dovolim si len upozornit, ze toto su uplne nezmysly.sonofstars píše:NUC komunikuje přímo s Eposem a nedochází ke zpomalování signálu a tak ani k jeho zkreslení. Přechod z MacBooku je vhodný, protože Mac není připraven plnit úkoly jen jako odesílatel zvukového signálu a tak dochází ke zhoršení přenosu
WTF, veď operačný systém v Mac produktoch je postavený na rovnakom základe ako Linuxy.sonofstars píše:Mac je vhodný. Mnohem vhodnější než PC s Windows. Je totiž mnohem jednodužší - čistější (nezaflákaný množstvím procesů, omezení, ovladačů, komponentů, ...).
Avšak nejjednodušší systém, pro audio tedy i údajně nejvhodnějším je právě Linux.
Opravím vás. To vlákno je o Sroll RHYTHM, nie o Sroll produktoch. Takže ten presun bude aj presunom k veci.sonofstars píše:NUC aktuálně neodmyslitelně patří k sestavě SROLL. Tedy zase úplně offtopic to není. Ale klidně založte. Já k tomu víc nemám. Možná zhodnotím příští týden mé poznatky po instalaci NUC a srovnání s MACBookem, ale to se přesunu spíše na své vlákno SROLL.
prodejci-studia/sroll-t16696.html
Díky za tip, ale já jsem vlastníkem Sroll/Casea, táta měl komplet Sroll. Tedy o čem psát zkušenosti? Nemohu psát o něčem co nemám, nebo jsem netestoval.blesk666 píše:sonofstars: odporucam sa trochu menej angazovat v propagacii vyrobkov Sroll - viac im poskodzujete ako naopak.
Neprodává to Sroll, ale spíš dodává pan Habarta pro Sroll. Cena bude odhadem menší než polovičníkychtax píše:Ted prodavali naslapany aurender x100l v bazaru za 50tis (vlastni operak, vlastni prehravac, zcasti vlastni hw atd.). Zajimalo by mne za kolik orientacne prodava p.Sroll...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti