2. mě i mne
3. mně i mi
4. mě i mne
6. mně
7. mnou
Vida ,kam až téma Burmester může zajít.

boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu.
Je to dobrý, do 100-ky je ještě daleko.
boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu..
Potřebuje tohle komentář ? Myslím, že ne...boxer píše:...Mě se naleštěný superchromovaný Burmestery nijak extra nelíbí,, ale co naplat,...
O nic nejde pánové, ale uznejte, že výše citovaná reakce nemá chybu..boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti