BURMESTER

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
boxer

Re: BURMESTER

Příspěvek od boxer »

já ....zájméno

2. mě i mne
3. mně i mi
4. mě i mne
6. mně
7. mnou

Vida ,kam až téma Burmester může zajít. :?

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Sekal:

je to jasné a já to tak beru. Ale když chci být westman, musím o tom něco vědět:-)

Jinak gramatika je v dnešní době tragedie všude a to tím více, čím více se používá stupidit typu smartphones, internet, PC games aj. Tam se používá takových patvarů, že mi je z toho občas na blití. A pak, pro mnohé, napsat větu a nezmršit při tom shodu podmětu s přísudkem a napsat správně mě/mně, ě/je je porod porod a porod. A pak se ozve někdo a blábolí o překlepech, ale že v každé větě naseká hrubky, je mu jedno.

Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i bdu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu.

Já píšu fakt rychle, dokonce po sobě příspěvky čtu jen "hozením oka", zdali není CAPS a pod, ale za gramatiku ručím svojí hlavou.

Ale tohle už fakt ukončeme, nebo se pan Burmester musí kroutit bolsetí:-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu.

Je to dobrý, do 100-ky je ještě daleko.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu.

Je to dobrý, do 100-ky je ještě daleko.

120% je správně, protože můj profesor hudby i vždy tvrdil, že skladbu musím mít nasvičenouna min. 120%, protože 20% ti ubere tréma:-)))

Překlepy neřeš, vím o nich:-)Ale najdi mi v mých textexh hrubky:-)!!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Nebudu nic hledat, je mi to jedno.

Nicméně já si trvám na jedný věci. Z mýho hlediska je 100% , plnej knedlík. Víc to nejde. A pokud to jde, tak těch původních 100% nebylo 100% ,ale méně.

Ale to už jsem opravdu od tématu Burmester úplně v pr... = jinde.

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Zdneny
Kdyz uz rucis za gramatiku svoji hlavou, tak je-li ve vete mnohonasobny vetny clen, tak se za nim dela carka, tedy: "mě/mně, ě/je je porod porod a porod" ma byt "mě/mně, ě/je je porod, porod a porod". Stesti, ze nejsme ve stredoveku :). A vynechavani mezery mezi vetama a tak, tak to bych videl taky jako hrubku. A mimochodem - to, ze pises rychle a nectes si to po sobe, je uplne stejne trapna vymluva. To, jak co a jak kdo na webu pise je soucast jeho vizitky.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Tak pojďme polemizovat:
píšu rychle a mám překlepy.
píšu jak datel a mám tam hrubáky jako svině

A copak je horší? Ja myslím, že je to jasný,ne?

K těm procentům: nemáš tak docela dobře pravdu.% je relativní jednotka a tím pádem může začínat v -nekonečnu a končit v nekonečnu:-)
Takže 120% je v pohodě, například i vojín Šternberk plnil normy na 130% :-)

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu..
boxer píše:... se naleštěný superchromovaný Burmestery nijak extra nelíbí,, ale co naplat,...
Potřebuje tohle komentář ? Myslím, že ne...:lol: :lol:

efendi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efendi »

Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i bdu mít správně vždy

DYZAJN. :mrgreen:

Odar

Příspěvek od Odar »

Neblbnite, kopec ludi dnes pise napr. z mobilu. Ja tiez ked pisem rychlo z klavesnice a potom si to cele po sebe precitam, potrebujem tak 10 X kliknut na EDIT :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:Budu míst v jedné větě 100 překlepů, ale y/i budu mít správně vždy a na 120%, taktéž, jako ono mě/mně, ě/je a další libůstgky našeho jazyka. Překlepy a hrubky, pánové, jsou dvě rpzné věci. A jestli se te´d někdo začne vymlouvat na dislexii, je to jen opět trapná snaha nepřiznat si chybu..
O nic nejde pánové, ale uznejte, že výše citovaná reakce nemá chybu..:mrgreen: Aneb jak snadno a rychle ze sebe udělat (opět) b..a...:lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Aby ses Sekale neposral.

Já nepsal,že se nespletu na 120%. Ale tvoje inteligence opět stačí na vyvolávání dalších a dalších půtek. A nezmění na tom ani to, že občas píšeš bez chyby. Tak jsem se spletl.Stát se to může i tobě. Blbe.

Je vidět, že stačí vlákno o čemkoliv, aby se Sekal nasekal do všeho, co nemá odbornou rovinu, protože mu stačí intelekt pouze na to.

boxer

Příspěvek od boxer »

No nejsi bez chyby nafoukanej,drzej a arogantní Sekale.

Nemusel jsem dlouho hledat.Holt někdo v zájměně já a někdo v pomocném slovesu být.
-----------------

od sekal v 27 úno 2012 15:38

P.S. Mohl by jsi sdělit přibližnou cenu komplet. projektu ?
-----------------
od sekal v 26 úno 2012 13:48

Já bych ti ......a mohl by jsi s ním být spokojen i rel. delší dobu...

------------------
od sekal v 01 úno 2012 20:20

No, mně to moc .....nanést na Slovanet, tam by jsi měl rozhodně větší

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

To sekal : co Tě žere človicku ? Jsi tak zakomplexovanej frajer, nebo ??? Proc se navazis do lidi v takovem mnozstvi vlaken ?

Ad Burmestr : vzdy posloucham a pokukuji v Mnichove, ma "svuj" design, pro nekoho i sve kouzlo ... Kazdopadne "hraje" !!!

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Zamyslete se dospělí chlapi nad sebou,je vidět,že nemáte žádné problémy,je to trapné a to velmi...

Odpovědět