Mirek píše:Slyšel jsem letos v Mnichově komplet sestavu a bylo to jak říká Boxer áááách.....co se týče příspěvku Z. - no coment.
Milý Zdeny, všiml jsem si už dávno, že vášnivě rád poučuješ.....nicméně já tam zapoměl napsat jenom jedno písmenko....a ty, pane chytrý se zkus podívat na některé své příspěvky, kolik ti tam chybí písmen, nemluvě o hodnotném obsahu a to jsi mluvil jak ti zobák narost´Mj, buď piš anglickou gramatiku správně a nebo mluv, jak to zobák narost´ .
Milý Mirku, ač to vysloveně nepatří do vlákna o přístrojích firmy Burmester, tak ti odpovím. Nemám rád, když někdo hlásá bludy a navíc píše, že je v "tom" odborník. Ty jsi v sesterském vlákně rozjel diskuzi o žulách a vápencích,ale psal jsi tam dost nesmysly, na které mi nedalo, než zareagovat, což se ti logicky nelíbí:-) Ale bohužel, to je tvůj problém.Mirek píše:Milý Zdeny, všiml jsem si už dávno, že vášnivě rád poučuješ.....nicméně já tam zapoměl napsat jenom jedno písmenko....a ty, pane chytrý se zkus podívat na některé své příspěvky, kolik ti tam chybí písmen, nemluvě o hodnotném obsahu a to jsi mluvil jak ti zobák narost´Mj, buď piš anglickou gramatiku správně a nebo mluv, jak to zobák narost´ .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host