BURMESTER
Re: BURMESTER
Takže abych v této záležitosti udělal definitivně jasno, napsal jsem přímo "Dieterovi", a níže přikladám kopii odpovědi (bez oslovení) :
..die maximale Ausgangsleistung des Vollverstärkers 082 beträgt 2x150 Watt an 4 Ohm. Der Wert hat sich seit der Produkteinführung nicht verändert.
Wir hoffen Ihnen damit weitergeholfen zu haben und verbleiben
mit freundlichen Grüßen
Sascha Huhnd
Service
Burmester Audiosysteme GmbH
Wilhelm-Kabus-Straße 47
10829 Berlin
Tímto považuji celou věc za uzavřenou......
..die maximale Ausgangsleistung des Vollverstärkers 082 beträgt 2x150 Watt an 4 Ohm. Der Wert hat sich seit der Produkteinführung nicht verändert.
Wir hoffen Ihnen damit weitergeholfen zu haben und verbleiben
mit freundlichen Grüßen
Sascha Huhnd
Service
Burmester Audiosysteme GmbH
Wilhelm-Kabus-Straße 47
10829 Berlin
Tímto považuji celou věc za uzavřenou......
Dovozci nic přeposílat nebudu, poněvadž dovozce, jenž získá autorizaci pro prodej tak renom. značky, jako je Burmester, by měl být dostatečně na výši.. A pokud není, tak by si měl tyto vcelku elementární informace získat sám a nemást zákazníky svou nevědomostí...
Chcem vidieť toho človeka kdo rozozná uchom ten rozdiel 2x10W ak je 2x140 a 2x 150W na 4 ohmy pri normálnom posluchu.
jimmy :
Pro normální poslech si obvykle nepořizujeme zesilovač za 226.000,- Kč.. U komponentů této cen. kategorie automaticky očekávám, že jednotlivé tech. parametry budou do puntíku odpovídat papírovým údajům výrobce.. Pakliže tomu tak není, je něco špatně...
Dále, pokud bychom uvažovali hodnoty sin. výkonů při THD 0,1%, což by této kategorii odpovídalo více, tak se dostaneme ze 140W/4Ω ještě někam jinam.. Kam, to už ponechám povolanějším...
Jak to, že jiné srovnatelné špičkové zesilovače - např. modely fy. Accuphase - obstávají při měření v testech na výbornou ? A nejen to.. Hodnoty naměřených výkonů obvykle překračují papír. data, takže zde máte naopak ještě slušnou rezervu, (která se může hodit).. Čili dostáváte v tomto případě ještě jakousi přidanou hodnotu...
Zkuste se nad tím pánové zamyslet, pokud možno ve stavu střízlivém a bez příp. vlivu dalších jiných omamných látek (platí zejména pro Joudu)....
Pro normální poslech si obvykle nepořizujeme zesilovač za 226.000,- Kč.. U komponentů této cen. kategorie automaticky očekávám, že jednotlivé tech. parametry budou do puntíku odpovídat papírovým údajům výrobce.. Pakliže tomu tak není, je něco špatně...
Dále, pokud bychom uvažovali hodnoty sin. výkonů při THD 0,1%, což by této kategorii odpovídalo více, tak se dostaneme ze 140W/4Ω ještě někam jinam.. Kam, to už ponechám povolanějším...
Jak to, že jiné srovnatelné špičkové zesilovače - např. modely fy. Accuphase - obstávají při měření v testech na výbornou ? A nejen to.. Hodnoty naměřených výkonů obvykle překračují papír. data, takže zde máte naopak ještě slušnou rezervu, (která se může hodit).. Čili dostáváte v tomto případě ještě jakousi přidanou hodnotu...
Zkuste se nad tím pánové zamyslet, pokud možno ve stavu střízlivém a bez příp. vlivu dalších jiných omamných látek (platí zejména pro Joudu)....

Sekale, ja to chapu a souhlasim. Rekl jsem ti to uz jednou. Po druhe se uz tedy zamyslet nemusim, mohla by mi spadnout pena 

Papier znesie vela.Keby ludia napr. nakupovali podla odporučaní-čo najrovnejší graf a bez počutia a videli napr. u Sluchadiel vždy len zmeranu frekvenčnu charakteristiku-zhrozia sa a nikdy nič nekupia.Vačší pruser býva v udajoch o reprosustavách. A tých 10 W?A koho to trápi?Ved ani výrobcu.Tak kde je problém?99,99 % ludí čo tu píšu a ten kdo ho kupuje asi si ho kupuje pre niečo iné a nie aby ho dal na" pitvu"meral ho,rozoberal a všeliko možne testoval.Ale mal doma používal ho a počuval muziku.Nekvalitny a kolíšuci prívod elektriky ma vačší vplyv.Ved sám píšeš že ho nejdeš kupovať.Aj u áut pri testoch nesedia parametre-či už dosiahnutá rýchlosť,spotreba paliva atd a predávaju sa.Horšie je to podla mna u vecí a tovaru čo človek potrebuje pre života a aj tie legálne drogy.Lieky,potraviny a aktuálne teraz liehoviny-tam už ozaj ide o život.To že politici ,lobisti,právnici,notári a kvazi podnikatelia aj štátny urádnici tu rozpredávaju,verejne rozkradli a rozkrádaju čo sa dá-to by nás malo poriadne nakopnuť.Technika ide dopredu ale kvalita ,morálka a myslenie ludi dozadu.Ale to tu do tohoto vlákna nepatrí.Takže kdo na to má a sa mu páči zvuk a dizajn alebo len značka ,tak si ho kupi alebo nekupi a Ty tu len bojuješ z veternymi mlynmi.
Já v tomhle souhlasím se Sekalem. Vypadá rozhodně líp, když se udává výkon nižší a pak naměří víc. A nejhorší věc by byla, kdyby naměřený rozdíl ve výkonu byl daný rozptylem parametrů. Chápu, že někomu je to jedno. Ale já bych minimálně zpozorněl. Navíc když 200 táců nedám z jedný výplaty. 

Tak hlavně je potřeba k tomu přistupovat tak, že jedno měření léto nedělá...ale tohle téma bychom mohli už opravdu definitvně opustit a věnovat se tomu, jak krásně to hraje, což? 

Neobhajujem výrobcu.Je to jeho hanba a problém ale
jouda píše:Tak hlavně je potřeba k tomu přistupovat tak, že jedno měření léto nedělá...ale tohle téma bychom mohli už opravdu definitvně opustit a věnovat se tomu, jak krásně to hraje, což?
Přesně tak.. To jsem měl na mysli..Oggy píše:Já v tomhle souhlasím se Sekalem. Vypadá rozhodně líp, když se udává výkon nižší a pak naměří víc. A nejhorší věc by byla, kdyby naměřený rozdíl ve výkonu byl daný rozptylem parametrů. Chápu, že někomu je to jedno. Ale já bych minimálně zpozorněl. Navíc když 200 táců nedám z jedný výplaty.

Já chápu, že pro zdejší příznivce této značky jsou fakta, která jsem zde zveřejnil, nepříjemná, ale nemá smysl si lhát do kapsy.. Tímto z mé strany diskuzi končím...