Cambridge Audio

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
kubas
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od kubas »

asi si hluchý jak poleno kolego.

kefoun
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kefoun »

Vypadá to dost dobře... jen ty ceny :/

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

lachim píše:
19 bře 2018 12:24
též jsme ho měl (DAC magic+) půjčený. ke sluchátkům Sennh 800S.
asi nejhorší zvuk, který jsem doma ze sluchátek slyšel.
Sluchátkový výstup je vyloženě "příposlechový", výstup z obyčejného operačního zesilovače se sluchátky žádné zázraky nenadělá. Zejména ne s 800S. To platí pro všechny DAC s obyčejným OZ jako sluchátkovým výstupem. Sluchátkový zesilovač musí být "parní" a nejlépe diskrétní. Prostě malý výkonový zesilovač.

Nezkoušel jsi zapojit symetrický linkový výstup z DAC do sestavy? Podle mě je jako zdroj signálu lepší, než jakýkoliv stolní CD/SACD přehravač Denon nebo Sony. Já už bych stolní přehravač jako hlavní zdroj signálu nechtěl.
Pavel Macura Audio

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

A jaký kvalitní zdroj signálu bys tedy doporučil?

Mimochodem, až budeš brouzdat Kolárovkou ( doufám, že jsem to nepopletl - v Plzni to tolik neznám ), stav se u Honzy Šibra, rozjel prodej Fejse a Tannoy. Westminster Royal sice vystavený nemá, ale s Fejsem tam hrajou Legacy Arden. Možná to u Tebe vzbudí vzpomínku na 70. jako u mně. Poctivý a kvalitní zvuk se ničím nedá nahradit.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Dnes už jedině PC. V Plzni to bohužel neznám vůbec, nejsem z Plzně :D .
Pavel Macura Audio

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

OK, děkuji.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

DAC : 2 Lachim
jak psal PMA: sluchátkový výstup je vyloženě "příposlechový" ,jinak je to do sestavy výborný převodník za pár korun. Problém je ,že ty převodníky jdou stále pomalu kupředu a Dacmagic+ už není žádná novinka ,najdeš tedy samozřejmě dnes i lepší ,jen se ale dívej i na cenu a také co držíš v ruce (různé flešky audioquest) atd.

ZASILOVAČ : 2 all koho to zajímá
pokud je řeč o zesicích všechny nižší řady ,za mě opravdu nic moc. Ale jich top dělenec = extra třída - zvukem nic podobného (pre-amp + power) co bych ještě zaplatil neznám. Dále bych upřesnil tu kvalitu provedení ,konkrétně u jmenované vlajkové lodi se jedná vyloženě o kondenzátory vše ostatní: krabice,trafa ,pl.spoje ,tranzistory aj. je minim. výborné. Řeč je o staré 851-čce ,kam pokročili s novinkou cenově atd. nevím.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Už jste měl někdo možnost dostat se poblíž nové řady Edge? Je tu nějaký přínos oproti klasickým osmičkovým řadám, anebo to je jen dizajnový produkt se stejnými schopnostmi?

Zipik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zipik »

Ahojte,
mám dotaz ohledně výrobku 851N, výrobek se mi zamlouvá jak po stránce designu tak i zvukově.Jediné co mě zarazilo je aplikace, která má u mě velký minus.S aplikací od Denonu se vůbec nedá srovnat.Rád bych se dozvěděl nějaké klady či zápory tohoto výrobku.Díky

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Možná budu za blba, ale technicky nejsem nijak extrémně nadaný :oops:
Je nějak možné přehrávání blu-ray disků 4K Ultra HD v blu-ray přehrávači CA 752BD? Ve specifikaci přístroje stojí: "univerzální Blu-ray přehrávač s možností převzorkování na 4K". Zkusil jsem, ale takový disk přehrávač vůbec nenačte. I v nastavení přístroje je "Output Resolution" možnost 4K. Vychází mi z toho, že tento přístroj nepodporuje přehrávání BD disků 4K Ultra HD, jak tedy rozumět tomu "převzorkování na 4K? Omlouvám se, pro někoho to možná budou banální dotazy.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Přístroj neznám, ale převzorkování znamená, že z "obyčejného" BRD "udělá" 4K BRD.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Karel1:
Znamena to, ze pristroj umi prehrat klasicke Blu-Ray disky a ze neumi prehrat 4k disky. Do 4k umi jen upscalovat, tzn. softwarove prepocitat full HD 4k. Se skutecnym 4k to nema nic spolecneho. Je to predevsim marketing.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Teď jsem po velmi dlouhé době vlezl na stránky CA. Docela mne překvapilo, že přestali spoustu věcí vyrábět. Nedělají skoro nic pro domácí kino. Receivery a přehrávače jsou dead. Tento segment je zřejmě určen k záhubě. Televize a soundbar je zřejmě budoucností tohoto světa...
Převažuje takové to HIFI do pokojíčku. No a mají ten dizajnový Edge...

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Ale zas maj streamery, holt trh prestava prehravat a zacina streamovat :)

Odpovědět