jirie píše:.........Mimochodem ten příměr s tou manželkou byl úžasný.Každý správný ženáč totiž vyzdvihuje manželčiny kvality,ale to,že zase spálila cukroví si nechá až po desátém pivu. .........
Svatá pravda, to co jsi napsal je jen a jen pravda, ale tohle je špica
Petr5-tak to je nádhera,srdce plesá.Ještě to tak slyšet.Od Naim jsem bohužel ještě nic neslyšel Ale Zdeny mě říkal,že kdysi jeden zesík od Naim měl a hrál výborně.A to je dost náročný posluchač a pár aparátků se u něj již vystřídalo.Design je střídmý ale funkcionalistický,mě se líbí.
Nevidím v tom žádný problém. Klidně to tam napíšu. A takovou možnost má každý. Je to veřejné fórum. Minule jsem tam vlítnul s dartzeel zesilovačem. Lízalo mě to z každé strany, ale nic divokého. V naprosto špičkových systémech se používají tyto zesilovače a zvukově to bude již podle zapojení hodně podobné Naimu. Ale spíš ještě horší co se týče parametrů než Naim. Jenže použití u mnoha systémů s naprosto špičkovýma reprosoustavama je prostě fakt. A jak vidím foto tady, tak Naim na tom bude podobně.
Prostě to beru tak, že buď budu poslouchat hudbu a nebo třídit CD a hledat blechy s patřičným bolehlavem po 20 minutách poslechu. Co bude lepší už nechám na každém...