Dream Theater
Re: Dream Theater
Z původního složení jen kytara a basa. Tedy dvě pětiny. Z původní invence ani to ne.
Mňa tiež nový album DT vôbec neoslovil..to už radšej tohtoročný Neal Morse Band,kde bubnuje Mike Portnoy(ex-DT)http://www.progarchives.com/album.asp?id=72762
Mám to úplně stejně jako kvíčko. Mně teda DT nezajímají už od doby co odešel Mike.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Přesně podle očekávání:
CD je mizérie - DR7, slušná porcička clippingu, zkrátka klasiká moderní Loudness War nahrávka. Jsou i horší, samozřejmě, ale tohle je prostě slabota.
CD2 s instrumentální verzí alba (bez zpěvu) je na tom nachlup stejně, clipping, DR7....
Na BD je to mnohem lepší, clipping žádnej, DR10 až DR11, na ucho to zní mnohem líp, ne tak "zmáčknutě," stísněně, uťápnutě, lepší prostorovost, separace, jednotlivý zvuky se tolik neslévají.... zkrátka klasický vlivy vyššího DR.
LP je přes všechny nevýhody analogu a gramofonu znatelně nejlepší (schávlně jsem si udělal od týhle LP i vinyl rip, což normálně vůbec nedělám a i takhle samodomo DR13), tady už se vůbec nic neslévá, hudba nezní stísněně, není bržděná v rozletu, má volnost, "drajf," prostorovost a separace přinejmenším stejná jako u BD verze možná ještě o fous lepší.....
Z objektivně subjektivního hlediska ( ), kdybych měl známkovat jako ve škole, tak CD je tak na 4-, jsou i horší, ale jinak bída. BD bych dal 3+, možná i 2- na dnešní dobu nehraje špatně. LP je na pěknou 2, jsou samozřejmě lepší nahrávky, ale jinak OK.
CD je mizérie - DR7, slušná porcička clippingu, zkrátka klasiká moderní Loudness War nahrávka. Jsou i horší, samozřejmě, ale tohle je prostě slabota.
CD2 s instrumentální verzí alba (bez zpěvu) je na tom nachlup stejně, clipping, DR7....
Na BD je to mnohem lepší, clipping žádnej, DR10 až DR11, na ucho to zní mnohem líp, ne tak "zmáčknutě," stísněně, uťápnutě, lepší prostorovost, separace, jednotlivý zvuky se tolik neslévají.... zkrátka klasický vlivy vyššího DR.
LP je přes všechny nevýhody analogu a gramofonu znatelně nejlepší (schávlně jsem si udělal od týhle LP i vinyl rip, což normálně vůbec nedělám a i takhle samodomo DR13), tady už se vůbec nic neslévá, hudba nezní stísněně, není bržděná v rozletu, má volnost, "drajf," prostorovost a separace přinejmenším stejná jako u BD verze možná ještě o fous lepší.....
Z objektivně subjektivního hlediska ( ), kdybych měl známkovat jako ve škole, tak CD je tak na 4-, jsou i horší, ale jinak bída. BD bych dal 3+, možná i 2- na dnešní dobu nehraje špatně. LP je na pěknou 2, jsou samozřejmě lepší nahrávky, ale jinak OK.
Výrok "CD jsou posluchačsky bezcenné." potvrzen..
Chápu že jseš ublíženej, ale tohle ti fakt nevyšlo. Je lepší mlčet, než vypustit z pusy takovekhle nesmyslnej, trapnej, ublíženej a dětinskej výkřik do tmy. A jen kvůii tomu, aby ses zase mohl začít nesmyslně hádat. Ty tuny špičkových CD jsou najednou vzduch, že jo, ty najednou neexistujou, protože se to zrovna teď nehodí do krámu. Bravo toníku opět jsi nezklamal. Trapné a usměvné.
Ublíženej? Pobavenej komediantem
Problém je v tom, že jde o tvůj vlastní "Hifivýrok". Což není ani tak trapné, jako spíš typické. Moc hezký, jak šiješ do svých. Líp bych to ani nedokázal, palec hore..
Dobře ses okomentoval:
"CD je tak na 4-, jsou i horší, ale jinak bída."
vs.
"Ty tuny špičkových CD jsou najednou vzduch, že jo, ty najednou neexistujou, protože se to zrovna teď nehodí do krámu."
Problém je v tom, že jde o tvůj vlastní "Hifivýrok". Což není ani tak trapné, jako spíš typické. Moc hezký, jak šiješ do svých. Líp bych to ani nedokázal, palec hore..
Dobře ses okomentoval:
vs.
"Ty tuny špičkových CD jsou najednou vzduch, že jo, ty najednou neexistujou, protože se to zrovna teď nehodí do krámu."
K tématu.
Současní DREAM THEATER jsou hlavně sajrajt z hudebního hlediska. Vlastní nosič tomu už nemá jak ublížit. Co odešel Portnoy, přestali být invenční, nahradili to okázalou velkohubou prázdnotou a rozbředlostí.
Současní DREAM THEATER jsou hlavně sajrajt z hudebního hlediska. Vlastní nosič tomu už nemá jak ublížit. Co odešel Portnoy, přestali být invenční, nahradili to okázalou velkohubou prázdnotou a rozbředlostí.
Bravo Ztrapňuješ se tu takhle záměrně, nebo jseš fakt tak nadutej, že si myslíš, že ti tu někdo takhle trapný překrucování, podsouvání a lhaní spolkne?Antony píše: ↑22 led 2022 18:58Ublíženej? Pobavenej komediantem
Dobře ses okomentoval:
vs.
Důkaz tvýho lhaní? Tady je:
Hifivýrok roku že CD jsou posluchačsky bezcenný jsi tu milej zlatej vyplodil ty viz:
post233743.html#p233743
post233754.html#p233754
Tos hochu napsal ty, ne Já. Vážně si mylsíš, že lhaním prokážeš svou pravdu? Dojemné, ale naivní.
Důkaz tvýho překrucování a podsouvání? Tady je:
Já komentuju jedno konkrétní CD - Dream Theater - A View From The Top Of The World, že hraje mizerně, ty to zcela "nenápadně" překroutíš, že je to prej potvrzení toho tvýho bludu, že CD jsou "posluchačsky bezcenný" a když ti tenhle trapnej a naivní pokus nevyjde, protože je prostej fakt že samozřejmě existujou tuny špičkových CD (což ty moc dobře víš, jen se ti to nehodí do krámu, tak to "nenápadně" ignoruješ), což ten tvůj blud, neboli Hifivýrok roku, zcela vyvrací, tak se mi ještě pokoušíš podsunout, že jako popírám vlastní výroky nebo o co se tu pokoušíš? Opět bravo milej zlatej, bravo Líp prokázat tvou demagogii, překrucování a podsouvání bych vážně nesved.
Ty si fakt myslíš, že si nikomu nedodje a že nikdo nevidí jak tu jen lžeš, vytrháváš z kontextu, překrucuješ, podsouváš atd.? Prostě jak se ti to zrovna hodí do krámu? No ty jsi roztomilej .
Hezky pláčeš, ale nad špatným hrobem. Tvůj "Hifivýrok" jsem nenapsal já. Napsal jsi ho ty. Sice se mi ho snažíš podsunout, což je běžná praktika všech lhářů a křiváků, ale nedaří se ti to.
Postované odkazy jsou důkazem tvého lhaní, zase sis naběhnul. Každý si může přečíst, že jsem takový výrok nenapsal, že sis ho vymyslel. Furt dokola se ztrapňuješ. A čím víc to rozmazáváš, tím je to trapnější a hloupější.
Fakt by mě zajímalo, kdy ti dojde, jak jsi mimo. Jak patologicky lžeš. Troufám si tvrdit, že nikdy. Obzvlášť, když všechna vzteklá obvinění, která tady šíříš, sedí perfektně právě na tebe....
Postované odkazy jsou důkazem tvého lhaní, zase sis naběhnul. Každý si může přečíst, že jsem takový výrok nenapsal, že sis ho vymyslel. Furt dokola se ztrapňuješ. A čím víc to rozmazáváš, tím je to trapnější a hloupější.
Fakt by mě zajímalo, kdy ti dojde, jak jsi mimo. Jak patologicky lžeš. Troufám si tvrdit, že nikdy. Obzvlášť, když všechna vzteklá obvinění, která tady šíříš, sedí perfektně právě na tebe....
nemuze mit pouzivani vyrobku od pana srolla destruktivni vliv na (dusevni) zdravi?!
- konferencier
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Řešte si to v tomto duchu přes soukromé zprávy, prosím. Pokud budete pokračovat, příspěvky mažu. Díky.
moderátor
ALba Images and Words a Awake. IAW je u mně top spoustu let i když metal (progmetal) jinak neposlouchám.
Co tam všichni převádějí na svých nástrojích je jízda.
Co tam všichni převádějí na svých nástrojích je jízda.
Portnouy je borec, ale u DT byl pro mne takovy zvukove monotónní a na muj vkus do toho porad jen vetsinou mlatil.
Jaky rozdil poslochat pak bici sekci od Rush nebo Tool.
Cela jejich tvorba mi pripominala etudy ke cviceni z LŠU. Plno ekvilibristiky, ale zadne mravenceni kuze pri poslechu. Vokalni sekce nesnesitelna jeste vice nez od Iron Maiden. Tyhle metalove zpevaky s hlasem muzikalovych hvezd fakt nedavam