XRCD x MFSL x LP
Re: XRCD x MFSL x LP
Tak jsem si pouštěl výše vzpomínaného Johna Lennona a jeho Imagine od MFSL.
Jednak vynikající hudba a také nahrávka...
Jednak vynikající hudba a také nahrávka...
Ja uz tri mesiace cakam na LP mojich milacikov FNM a Mofi stale odsuva datum vydania....sakra sakra sakra

peer
tak jsem také vybalil to mfsl j. lennona. mám ho již dlouho a nějak jsem na něj zapoměl.
díky za připomenutí.
mě se ten zvuk moc nelíbí. takové nějak....... nafoukané, naefektované, přibarvené.
asi ho vyměním s fotolaikem za špagety.

tak jsem také vybalil to mfsl j. lennona. mám ho již dlouho a nějak jsem na něj zapoměl.
díky za připomenutí.
mě se ten zvuk moc nelíbí. takové nějak....... nafoukané, naefektované, přibarvené.

lachim píše:peer
díky za připomenutí.

fotolaik to do ipodu nenarve, ale ja do CDP ano, ake spagetky by si si dal? Aglio olio na smichove?

to lachim:
že by jsi měl blbý CD přehrávač...?
že by jsi měl blbý CD přehrávač...?

MB
klidně ho vyměním s tebou. ale za jiné spagetle.
peer
jojo. mám špatný cd přehrávač.
mám jen kombajn. měl jsem si koupit ten meridian g08 nebo mark levins, nebo naim cd s3.
jsem však hloupý a hluchý.
zdar je v sýru

peer
jojo. mám špatný cd přehrávač.
mám jen kombajn. měl jsem si koupit ten meridian g08 nebo mark levins, nebo naim cd s3.
jsem však hloupý a hluchý.
zdar je v sýru

to lachim:
no vidíš, příště to prober tady na fóru...
no vidíš, příště to prober tady na fóru...

Tak porovnavat s original CD bez remastru som nestihol, ale moja pani sa 2 hodiny neodtrhla od aparatku a to mi staci k tomu nazvat tento remaster od MFSL ako "dobra kupa" ...zatial stihla iba 2 CD, ja som vydrzal jedno, nie kvoli spatnej zvukovej kvalite. Dovodom je, ze mna hudba DCD zasadne uspava...MB píše: Moja pani si objednala pred nejakou dobou tu limitovanu krabicu s 9timi SACD remastrovanymi MFSL, dnes som to vyzdvihol na poste, nemajuc SACD player poreferujem ako sa im podarila CD vrstva na mojich masinkach....porovnam s EAC kopiou nejakych DCD pretoze doma ziaden original nemam (preto si pani zakupila vsetky naraz a je klud)
lachim píše:MB

Tak to som fakt zvedavy, ktore spagetky su tie prave pre tvoj zmlsany jazyk, ze ich vymenis za Lennona...
mb
třeba ty s kachním masem. je to na tobě....
mfsl johna lennona ti tam předám. nač hromadit cd, která stejně poslouchat nebudu.
se zeptej fotolaika. pár jich už dostal. za kafe a dortík.
zdar.
třeba ty s kachním masem. je to na tobě....

mfsl johna lennona ti tam předám. nač hromadit cd, která stejně poslouchat nebudu.
se zeptej fotolaika. pár jich už dostal. za kafe a dortík.
zdar.
lachim
Až budeš zase rozdávat,za kafe a dortíky to od tebe vemu taky.
Až budeš zase rozdávat,za kafe a dortíky to od tebe vemu taky.

Vcera mi postou dorazili 2 LP Johna Lennona od MFSL, Kuzmicka a moje usi si posmakli, Mind Games mam doma aj v inom vydani, zvukovy prejav je vyrazne v prospech MFSL, uz mi do poctu chyba iba ten Imagine...musim ho niekde splasit.
John Lennon - Mind Games

je zaujimave, ze to moje ine vydanie ma trochu iny obrazok na obale

John Lennon - Plastic Ono Band

Inak z Koreje je na ceste Pink Floyd - The Dark Side of The Moon na LP
Moc moc sa na toto LP od MFSL tesim
a z USA 2LP Megadeth - Countdown To Extinction

John Lennon - Mind Games

je zaujimave, ze to moje ine vydanie ma trochu iny obrazok na obale

John Lennon - Plastic Ono Band

Inak z Koreje je na ceste Pink Floyd - The Dark Side of The Moon na LP

Moc moc sa na toto LP od MFSL tesim
a z USA 2LP Megadeth - Countdown To Extinction

Take mi dorazilo nekolik remastrovanych DCD od MFSL. O SACD moje prehravace nic nevedi, takze jsem asi poslouchal CD vrstvu. Ve srovnani s puvodnimi CD je MFSL efektnejsi, vetsi az nafoukla dynamika (jako by pouzivali nejaky expander), vic basu i vysek. Basy byly nekdy az obtezujici, ale to bylo s nerozehranym TDA1541A, kdyz jsem ho vymenil za TDA1541A/R1 s 2000 hodinami, tak je to prijatelne, i kdyz si casto neumim predstavit, jakymi bubny nebo famfrnochy takovehle basy vydavali. Celkem je MFSL zabavnejsi, ale tezko rict, jestli "spravnejsi". Pro pomale prehravace nizsi a stredni tridy, s mizernou dynamikou a chabymi basy je MFSL urcite lepsi volba, jinak nevim... Je to zkratka jina interpretace. (Naopak nedavne dvojCD Wake, kde jsou i nektere driv -krome box setu- nevydane pisne, je zvukove jasne horsi nez puvodni vydani.)knoflicek píše:Ad) Dead Can Dance SACD/CD remastery od Mobile Fidelity: CD vrstva je horsi nez puvodni originalni CD. Na prvni poslech imponujici, pozdeji spise obtezujici...
Mas naprostu pravdu, ja tiez nikde netvrdim, ze "toto" od MFSL je pravda, mna ale proste zvuk vacsiny MFSL nahravok bavi...petrL píše:Take mi dorazilo nekolik remastrovanych DCD od MFSL. O SACD moje prehravace nic nevedi, takze jsem asi poslouchal CD vrstvu. Ve srovnani s puvodnimi CD je MFSL efektnejsi, vetsi az nafoukla dynamika (jako by pouzivali nejaky expander), vic basu i vysek. Basy byly nekdy az obtezujici, ale to bylo s nerozehranym TDA1541A, kdyz jsem ho vymenil za TDA1541A/R1 s 2000 hodinami, tak je to prijatelne, i kdyz si casto neumim predstavit, jakymi bubny nebo famfrnochy takovehle basy vydavali. Celkem je MFSL zabavnejsi, ale tezko rict, jestli "spravnejsi". Pro pomale prehravace nizsi a stredni tridy, s mizernou dynamikou a chabymi basy je MFSL urcite lepsi volba, jinak nevim... Je to zkratka jina interpretace. (Naopak nedavne dvojCD Wake, kde jsou i nektere driv -krome box setu- nevydane pisne, je zvukove jasne horsi nez puvodni vydani.)knoflicek píše:Ad) Dead Can Dance SACD/CD remastery od Mobile Fidelity: CD vrstva je horsi nez puvodni originalni CD. Na prvni poslech imponujici, pozdeji spise obtezujici...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
O jakém špatném CD od MFSL se tady mluví?
Pokud je řeč Dead can dance, tak tyto CD byly sice remastrovány MFSL, ale vydalo to vydavatelství 4AD/Warner music. Takže to nejsou čistokrevné MFSL.
Pokud je řeč Dead can dance, tak tyto CD byly sice remastrovány MFSL, ale vydalo to vydavatelství 4AD/Warner music. Takže to nejsou čistokrevné MFSL.