Metal
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Metal
Hell was made in heaven je asi naj vec co tam je. Inak solidny album, dalo by sa povedat ze lepsie ako takmer vsetko co vyslo potom az do re-unionu.
Jejich předchozí album má dostatečné DR10 a zvuk, který se dá označit za mnohem lepší. Nemusí se podřizovat loudness war jako nějaké loutky na provázkách.Liamee píše: ↑10 pro 2025 20:04Ano, ty máš jen představu, ostatní vědí. Jde o Loudness War, to už bys taky moh po takovej době vědět, když tedy o hudbě tak přemejšlíš.dadaft píše: Mám jen představu, proč to tak chtějí, nejsou blbí aby nechápali, že to naprostá většina odmítne .................... jsou extrémní a výsledek takový musí být taky.
Jejich předchozí album má DR10, ale je to takový nudný klasičtější black metal, rozhodně má menší náboj a poselství než Goldstar.
No jo...
Ano, jejich předchozí album se dá označit za zvukově lepší, ale DR10 nazvat dostatečným..... DR10 je na spodní hranici dostatečnosti, ale dejme tomu. Přesnější přídavný slovo by ale bylo "průměrný."dadaft píše: Jejich předchozí album má dostatečné DR10 a zvuk, který se dá označit za mnohem lepší. Nemusí se podřizovat loudness war jako nějaké loutky na provázkách.
Nemusejí, ale jako poslušný loutky na provázkách se podřídili. Navíc o tomhle kapely většinou nerozhodujou, takže tohle jsou jen prázdný plky.dadaft píše: Nemusí se podřizovat loudness war jako nějaké loutky na provázkách.
To je zaprvé jen tvůj subjektivní názor a zadruhé to nemá s jakoukoli úrovní DR společnýho zhola nic.dadaft píše: Jejich předchozí album má DR10, ale je to takový nudný klasičtější black metal, rozhodně má menší náboj a poselství než Goldstar.
No jo...
No jo...

https://open.spotify.com/album/0LJnnlch ... 2LEUv5Vq5g
BLIZZEN Metalectric (2025)
Další krystalicky čisté album nové vlny tradičního heavy metalu.
Už parádní obal říká vlastně vše...
" Krystalicky čisté". .....já si vždycky vzpomenu jak to říkal nebožtík Standa Gross..- Ty peníze jsou tak krystalicky čisté, že už to čistější být nemůže . Možná říkal " křišťálově", ale to je fuk
. Promiň za komentář úplně mimo mísu , a hezké Vánoce dadafte...
Jinak metal už jsem si nekoupil / nepustil ani nepamatuju . Snad Iron maiden s Paul diAnno , a vlastně Arakain ( singly z konce osmdesátých plus to jejich první LP - to vše na CD ) ...
Ale tyhle novinky už ani nechci zkoušet. Ať se daří a líbí teda
Jinak metal už jsem si nekoupil / nepustil ani nepamatuju . Snad Iron maiden s Paul diAnno , a vlastně Arakain ( singly z konce osmdesátých plus to jejich první LP - to vše na CD ) ...
Ale tyhle novinky už ani nechci zkoušet. Ať se daří a líbí teda