Drobná aktualizace profilu hifisty. Hraju na Quadral Montan MK V. Slyšel jsem předtím vyšší Vulkany ze stejné řady a zaujalo mě to. Oproti Mission je to pokrok, je tam vyšší rozlišení výškáče. Hraju na ně dost čerstvě, takže tohle je takový první dojem. Každopádně tyhle bedny můj koncák útáhne dobře, ony mají jenom dekly od nočníku a na 4 ohmech.
Dnes jsem taky navštívil pana Dioka v jeho pokojíku pro služky. Ostrava mě překvapuje vždy, když tam přijedu. Při opakovaných návštěvách jsou ta překvapení veskrze příjemná. Ten byt, kde je to jeho studio, není žádné 1+1. Nevím, jak vychází s paní právníkovou, ale na místo si asi nemůže stěžovat ani jeden z nich. I když v poslechovce bylo přece jen poněkud těsno. Moc jsme ale neposlouchali, spíš kecali o hifi(stech). Po obědě se tam objevil Zappadady na poslech monobloků nebo nějakých almar? Nic takového v místnosti ale nebylo, tak čert ví

Zappa mě teda dost překvapil, takhle jsem si ho vůbec nepředstavoval. Aspoň vím, že zasloužilý hifista nemusí být korpulentní jako bedny od Quadralů