dadaft
Re: dadaft
Já bych řekl, že má pravdu úplně ve všem. Nechci zde popisovat svoje poznatky, je to přece jenom Dadaftovo vlákno a jsou to jeho myšlenky a poznatky. Strávil na tom léta, nebojím se to tak nazvat, vědecké práce. Mohu pouze říci, že se snažím co nejpřesněji dodržet jeho návrhy a postupy. Stojím ale na začátku cesty. Největším problémem jsou momentálně samotné komponenty. Říkám zcela otevřeně, že vlastním, podobně jako Machalík, pouze "steroidy nahoněnou minivěž" a dnes už začínám tušit, na rozdíl od Machaldy, že tudy cesta nepovede.
To mi připomíná jeden smrtelně vážný příspěvek, co napsal na Lopuch před lety tuším Matrix. Nebojím se to tak nazvat 

Pavel Macura Audio
Ty se moc nesměj "inkouste". Nemáš žádné praktické zkušenosti a jen tápeš.
Určitě ne.Sycak píše:má pravdu úplně ve všem
Zatím se ještě nenašel nikdo, kdo by to u Dadafta slyšel a veřejně potvrdil, že mu to opravdu hraje tak, jak pořád říká. Nebo se na to nepamatuji? Nebo se někdo takový najde teď?
Teď jsem si přečetl pokračování konverzace - Syčáku, nejsi ve skutečnosti Dadaft?
To jste vy staří. Zkostnatěle lpíte na starodávných postupech a nových, převratných myšlenek se bojíte, protože jsou zdánlivě nepochopitelné. Umíte se jen pošklebovat. No co, je to vaše volba, klidně si v té slepé uličce zůstaňte.
noaid
Nejsem. Je škoda, že ho někteří vystrnadili. Nechceš koupit Quadraly Titan? Já s dopingem končím.
Nejsem. Je škoda, že ho někteří vystrnadili. Nechceš koupit Quadraly Titan? Já s dopingem končím.
To noaid: Jsi na omylu. Byl jsem u Dadafta několikrát, poprvé když měl ještě N.C., podruhé když jsem mu vezl Philipsy FB 825, potřetí s Mikem a Capouchem a nikdy jsem netvrdil, že mu to hraje špatně. Naopak, až jsem byl Machalíkem zařazen do Dadaftova klanu ! A to narozdíl od Dadafta mám stále Philips FB860 a hrají v místnosti 4x3 metry a nestěžiji si ani na výšky, natož na basy. Chtělo to jen odvahu a realizovat alespoň "trochu" z jeho neprošlapaných uliček...noaid píše:Určitě ne.Sycak píše:má pravdu úplně ve všem
Zatím se ještě nenašel nikdo, kdo by to u Dadafta slyšel a veřejně potvrdil, že mu to opravdu hraje tak, jak pořád říká. Nebo se na to nepamatuji? Nebo se někdo takový najde teď?
Teď jsem si přečetl pokračování konverzace - Syčáku, nejsi ve skutečnosti Dadaft?
A k tomu, že je Syčák ve skutečnosti Dadaft ? No nevím, ale jsem přesvědčen, že Syčák je tento sympaťák:

Jsem odhalen. 

To nevadí, stačí jediné foto a vstoupil jsi do dějin. Co by za to jiný dal !

Tak hosi, trochu estetiky, aspon sportujte, kdyz uz u beden nosite trenky...
A to si představ tu tragédii nás vidět ve slipech...david píše:Tak hosi, trochu estetiky, aspon sportujte, kdyz uz u beden nosite trenky...
se nedivte že má takové tělo...
Když má takový bedny, tak nedělá nic jinýho než že poslouchá, chlemtá škopky a cpe se uzenou haxnou se špárglem.
BTW tato fotka je slavná Existuje v několika verzích
Když má takový bedny, tak nedělá nic jinýho než že poslouchá, chlemtá škopky a cpe se uzenou haxnou se špárglem.
BTW tato fotka je slavná Existuje v několika verzích

Ano, ta fotka je hodně slavná. Až jednou někdo sepíše dějiny BK, pak určitě bude na titulním listě, nebo ihned na prvních stránkách. Řekl bych, že to je "rodinné stříbro BK". A určitě obletěla celý svět.