Karel Gott_70.
Re: Karel Gott_70.
Ježíšíkriste, nikdy jsem si nepředstavoval, že lidé, kteří jsou na tomto foru , u kterch se predpokládá jistá hudební zkušenost, se budou hádat kvůli KG! Propána kdo ho pamatuje v 60.letech,má ho rád a je proč, v pozdější době ho mít rád nemusi a má proč, a není třeba vířit emoce. Já mám rád (a moc )jó třešně zrály (vím, že to není KG) i Pyjama Peole Franka Zappy. To se nevylučuje. Fakt ne ... Bez ohledu na to, jak ho má kdo velkého. Jsme na jedné lodi na rozdíl od těch ostatních ...
Česi boli a sú pre mňa aj po rokoch, ktoré som medzi nimi prežil príkladom uplatňovania národnej hrdosti na ľudí, ktorí tvorili a tvoria ich dejiny. Preto celkom nechápem ako jednoduché je kvalifikovane KG zaradiť medzi „politický odpad“ s fanatickou dôslednosťou, ako bolo spomínané. Svet Vám KG závidí. Nie preto, že nezdrhol na Západ včas, ale preto, že je to umelec. Neviem, či sa Vám ešte niekedy niekto podobný narodí, ale ak áno, želám mu, aby mu dejiny priali viac, než tie dokonalé, súčasné. Od KG je už len krok ku KGB a lynčovaniu.
Zdravím všechny Goťťáky!!!
Co by jsi chtěl - Karle Čapku Merhaute? Slohové cvičení ? jasně, že ve zkratce. Mudrovat, čučet a šoupat nohama, hlavně těm co k...a říkají, jak to je!!!!
A ještě dodatek Vintimu - samozřejmě, že vím, že ho objevili cca v r. 1963 a nějakou dobu byl v angažmá v Semaforu. Ale mě sral nejvíc v 70. létech.
Lin
Co by jsi chtěl - Karle Čapku Merhaute? Slohové cvičení ? jasně, že ve zkratce. Mudrovat, čučet a šoupat nohama, hlavně těm co k...a říkají, jak to je!!!!
A ještě dodatek Vintimu - samozřejmě, že vím, že ho objevili cca v r. 1963 a nějakou dobu byl v angažmá v Semaforu. Ale mě sral nejvíc v 70. létech.
Lin
Rozebirat na Hifi-foru politiku... Ja byl v tech dobach maly Jarda, takze se vyjadrovat nemam k cemu, ale i kdybych mel tak bych se tomu tady pravdepodobne vyhnul.. Ke kajovi, neni to muj salek cale, utkvel mi v pameti spise vtipnym protokolem (nevim jestli je na nem neco pravdiveho), nicmene pro odlehceni prikladam, treba nekoho taky pobavi 
http://img199.imageshack.us/img199/7052/oovb62.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/7052/oovb62.jpg
to Jirka83:
vidíš to jak se nevyplácí šlendriánství.
Kdyby už tehdy byli příslušníci důslední a zjistili, kterou ruku používá, tak hned bylo jasné zda je pravičák nebo levičák. A pak, když přišel rok 68-69 mohlo být dopředu jasné zda bude zpívat pro skupinku lidí nebo pro davy. Když ale on ten Karel už tehdy lišácky použil kabát, který obraceli všichni až o o pár desítek let později.
vidíš to jak se nevyplácí šlendriánství.
Kdyby už tehdy byli příslušníci důslední a zjistili, kterou ruku používá, tak hned bylo jasné zda je pravičák nebo levičák. A pak, když přišel rok 68-69 mohlo být dopředu jasné zda bude zpívat pro skupinku lidí nebo pro davy. Když ale on ten Karel už tehdy lišácky použil kabát, který obraceli všichni až o o pár desítek let později.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Karel Gott si upřímně přál normalizaci.Viy článek zde : http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=643546
Karel je super.
Nejraději mám jeho písničku, kterou nikdy nenazpíval, ale přisoudili jsme mu asi všichni, kdo to v rádiu slyšel.
My sme hráli, na cymbály . . .
http://kamilgott.cz/disco.php
Nejraději mám jeho písničku, kterou nikdy nenazpíval, ale přisoudili jsme mu asi všichni, kdo to v rádiu slyšel.
My sme hráli, na cymbály . . .
http://kamilgott.cz/disco.php
Pavel Macura Audio
Karel Gott je super a kdo nezazpíval na festivalu Sovětská píseň, měl utrum.
Neznám píseň, oslavující stranu a vládu. Podpis dopisu je nejnutnější minimum.
To festivalový zpěvák Pavel Liška, ten to pral o Leningradu na plno!
Poválečné uspořádání východní evropy by Karel svým postojem nezměnil.
Vybral si návrat do vlasti a pokračování kariéry.
Plně tomu rozumím.
PMA, diskutoval jste u voleb, proč tam máte natištěny jen členy Národní Fronty?
Já ne. Odevzdal jsem obálku do urny a spakoval se na chalupu.
A z rádia ozval se hlas : Jdou vojska s písní do bitev. . .
Jsme země. která zavraždila na příkaz sovětů, generálního tajemníka Slánského.
Je svoboda a já mám v práci nad sebou českého manažera analytika.
Když budu "svůj", upřímný a bojovný, budu volný. Na pracáku.
Pokud mě bude nutit zneužívat tělesně postižené, zarazím to.
Ale plnit nesmyslné úkoly budu, protože chci pracovat.
Korejci ráno cvičí a zpívají firemní hymnu.
Když to bude třeba. . .
A co Hanička. Hodná holka, všecko. Ale když nepřišly tantilény, kvůli podpisu Charty taky se asi divila. A protože ji bavoráci nežrali " Počítadlo lásky ", nemohla vycestovat.
Musíme si pomáhat. Ať zločinec, či hrdina, jsme jedna velká rodina.
Každou korunku vydělal dřinou. Vycházel dobře s Husákem i Mrázkem.
A Karel je super.

Neznám píseň, oslavující stranu a vládu. Podpis dopisu je nejnutnější minimum.
To festivalový zpěvák Pavel Liška, ten to pral o Leningradu na plno!
Poválečné uspořádání východní evropy by Karel svým postojem nezměnil.
Vybral si návrat do vlasti a pokračování kariéry.
Plně tomu rozumím.
PMA, diskutoval jste u voleb, proč tam máte natištěny jen členy Národní Fronty?
Já ne. Odevzdal jsem obálku do urny a spakoval se na chalupu.
A z rádia ozval se hlas : Jdou vojska s písní do bitev. . .
Jsme země. která zavraždila na příkaz sovětů, generálního tajemníka Slánského.
Je svoboda a já mám v práci nad sebou českého manažera analytika.
Když budu "svůj", upřímný a bojovný, budu volný. Na pracáku.
Pokud mě bude nutit zneužívat tělesně postižené, zarazím to.
Ale plnit nesmyslné úkoly budu, protože chci pracovat.
Korejci ráno cvičí a zpívají firemní hymnu.
Když to bude třeba. . .
A co Hanička. Hodná holka, všecko. Ale když nepřišly tantilény, kvůli podpisu Charty taky se asi divila. A protože ji bavoráci nežrali " Počítadlo lásky ", nemohla vycestovat.
Musíme si pomáhat. Ať zločinec, či hrdina, jsme jedna velká rodina.
Každou korunku vydělal dřinou. Vycházel dobře s Husákem i Mrázkem.
A Karel je super.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ale co charakter 
efičák: čekal jsem právě takový příspěvek, jen jsem nevěděl, od koho přijde. Svou cestu si volíme každý sám, stejně tak jako každý žijeme se svým svědomím - víc dodávat nebudu, nemá to cenu. Poslední masový odliv elity z této země byl po roce 1968, plebejský národ bez elity nemá mnoho šancí.
Pavel Macura Audio
-
boxer
plebejský národ bez elity nemá mnoho šancí
S tímto se nedá nesouhlasit.Ale....nedospěla alespoň "nějaká" elita od té doby?
S tímto se nedá nesouhlasit.Ale....nedospěla alespoň "nějaká" elita od té doby?