Regalovky/mensi sloupky k elektronkovemu zesilovaci
Re: Regalovky/mensi sloupky k elektronkovemu zesilovaci
Už jsem nedočkavě pročítal všechno co se dá najít o V3M a doufám, že do víkendu je mám doma . Hlavně jsem zvědavý na úžasný páskáč AC, který má mít V3M osazen stejně jako výšší modely, přitom už na M103 to byla lahoda .
EDIT: tak páskáč není z vyšší řady, má jen jiné označení, ale i tak vivat AC
EDIT: tak páskáč není z vyšší řady, má jen jiné označení, ale i tak vivat AC
Takže jsi je objednal?Paráda,to ti moc přeju ať vše klapne v pohodě a musíme pak domluvit porovnavacku s Melody a tranzistor versus lampa To ale už bude chtít víc času a nějaký ten highend uklidňovac atmosféry,takže by jsme mohly otestovat něco i z mé zbirky lahví
Jasne pocitam s tim, hlavne by me zajimalo jak bude lampac hrat v lepsi akustice a lepe odladene sestave. Snad to stihneme nez bude prirustek do rodinu, pak uz budou jine priority na nejaky ten cas .
Tie V3M by nemali by byt narocne na akustiku,popripade urcite menej narocne ako terajsie stlpy...
Poslech ukáže, ale 16kg/ks svědčí o pořádném regálu, když sloupový Quadral má 22kg . Do toho jsem teď pošéfoval Tesla ECC83 .
Pro mě jsou Tesly snad prokleté, dostal jsem info že každá z nabízeného páru vypadá jinak. Aby toho nebylo málo, tak tu co mám doma je také s jiným potiskem. Má někdo zkušenost s Groove tube s tímto potiskem: https://imusicdata.cz/groove-tubes-gt-12ax7r3 ? Má je cenu cpát do lampáče nebo jsou spíše pro hudebníky?
O víkendu budu mít na poslech ještě tyto lampy: https://www.thomann.de/cz/mesa_boogie_12ax7_wxt.htm .
Ak mas doma Electroharmonix 12AX7, mozes ich porovnat s Mesa boogie 12AX7 ,obe elektronky,co si sem linkoval su vlastne Electroharmonix,popripade sa jedna o vyberove 12AX7,ale cena je raz tak draha ...
A ako su na tom Aurumy,su uz na ceste ?
A ako su na tom Aurumy,su uz na ceste ?
No piš, piš,taky mě zajímá,jak to vypadá z cantusama
Mam sledovaci cislo a AC se zasekly na letisti v Neuburgu . Cilo doruceni az v pondeli nejspis, pokud TNT Economic Express nechodi o vikendu. Kazdopadne odesilajici poslal i foto obou 20kg origo baliku . Dnes domluvim poslech Messa a taky cenu . Pekny slunecny vikend
koudy42 píše:Mam sledovaci cislo a AC se zasekly na letisti v Neuburgu . Cilo doruceni az v pondeli nejspis, pokud TNT Economic Express nechodi o vikendu. Kazdopadne odesilajici poslal i foto obou 20kg origo baliku . Dnes domluvim poslech Messa a taky cenu . Pekny slunecny vikend
Tak AC V3M jsou doma. Cestu přežily a už do nich tlačím elektronkový signál . Jsou příkladně rigidní a zároveň výborně zpracované, radost pro ucho i pro oko. Páskáče hrají jasný prim, prostor, detaily až si na to musí uši zvykat . Zatím jde jen provizorní poslech, ale až si to sedne tak to bude paráda.
Stojany na míru jsou ve výrobě, a pak příjemně peprná cesta akustickými a kabelovými stezkami. Každopádně už teď děkuji všem co se podíleli na diskuzi a určitě napíšu další dojmy .
Stojany na míru jsou ve výrobě, a pak příjemně peprná cesta akustickými a kabelovými stezkami. Každopádně už teď děkuji všem co se podíleli na diskuzi a určitě napíšu další dojmy .
Tak si zacni setrit na Sroll Capton
Slyšel jsem Captony na své sestavě,měl je sebou Horizon,když byl u mě na poslech a zvukový posun hodně nahoru.Byli to teda signálové,ale předpokládám,že repro budou mít stejné výsledky.Akorát cena malinko vyššíJarda69 píše:Tak si zacni setrit na Sroll Capton