Regalovky/mensi sloupky k elektronkovemu zesilovaci

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Regalovky/mensi sloupky k elektronkovemu zesilovaci

Příspěvek od koudy42 »

Už jsem nedočkavě pročítal všechno co se dá najít o V3M a doufám, že do víkendu je mám doma *2thumbsup*. Hlavně jsem zvědavý na úžasný páskáč AC, který má mít V3M osazen stejně jako výšší modely, přitom už na M103 to byla lahoda *sunglases*.

EDIT: tak páskáč není z vyšší řady, má jen jiné označení, ale i tak vivat AC *jupi*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Takže jsi je objednal?Paráda,to ti moc přeju ať vše klapne v pohodě a musíme pak domluvit porovnavacku s Melody a tranzistor versus lampa :) To ale už bude chtít víc času a nějaký ten highend uklidňovac atmosféry,takže by jsme mohly otestovat něco i z mé zbirky lahví :D

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Jasne pocitam s tim, hlavne by me zajimalo jak bude lampac hrat v lepsi akustice a lepe odladene sestave. Snad to stihneme nez bude prirustek do rodinu, pak uz budou jine priority na nejaky ten cas *palec*.

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

Tie V3M by nemali by byt narocne na akustiku,popripade urcite menej narocne ako terajsie stlpy...

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Poslech ukáže, ale 16kg/ks svědčí o pořádném regálu, když sloupový Quadral má 22kg :D. Do toho jsem teď pošéfoval Tesla ECC83 *jupi*.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pro mě jsou Tesly snad prokleté, dostal jsem info že každá z nabízeného páru vypadá jinak. Aby toho nebylo málo, tak tu co mám doma je také s jiným potiskem. Má někdo zkušenost s Groove tube s tímto potiskem: https://imusicdata.cz/groove-tubes-gt-12ax7r3 ? Má je cenu cpát do lampáče nebo jsou spíše pro hudebníky?

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

Ak mas doma Electroharmonix 12AX7, mozes ich porovnat s Mesa boogie 12AX7 ,obe elektronky,co si sem linkoval su vlastne Electroharmonix,popripade sa jedna o vyberove 12AX7,ale cena je raz tak draha ...
A ako su na tom Aurumy,su uz na ceste ?

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

No piš, piš,taky mě zajímá,jak to vypadá z cantusama :)

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Mam sledovaci cislo a AC se zasekly na letisti v Neuburgu :(. Cilo doruceni az v pondeli nejspis, pokud TNT Economic Express nechodi o vikendu. Kazdopadne odesilajici poslal i foto obou 20kg origo baliku *2thumbsup*. Dnes domluvim poslech Messa a taky cenu :). Pekny slunecny vikend *sunglases*

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

koudy42 píše:Mam sledovaci cislo a AC se zasekly na letisti v Neuburgu :(. Cilo doruceni az v pondeli nejspis, pokud TNT Economic Express nechodi o vikendu. Kazdopadne odesilajici poslal i foto obou 20kg origo baliku *2thumbsup*. Dnes domluvim poslech Messa a taky cenu :). Pekny slunecny vikend *sunglases*
*2thumbsup*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Tak AC V3M jsou doma. Cestu přežily a už do nich tlačím elektronkový signál :). Jsou příkladně rigidní a zároveň výborně zpracované, radost pro ucho i pro oko. Páskáče hrají jasný prim, prostor, detaily až si na to musí uši zvykat *palec*. Zatím jde jen provizorní poslech, ale až si to sedne tak to bude paráda.
Stojany na míru jsou ve výrobě, a pak příjemně peprná cesta akustickými a kabelovými stezkami. Každopádně už teď děkuji všem co se podíleli na diskuzi a určitě napíšu další dojmy 8-).

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Tak si zacni setrit na Sroll Capton ;)

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Jarda69 píše:Tak si zacni setrit na Sroll Capton ;)
Slyšel jsem Captony na své sestavě,měl je sebou Horizon,když byl u mě na poslech a zvukový posun hodně nahoru.Byli to teda signálové,ale předpokládám,že repro budou mít stejné výsledky.Akorát cena malinko vyšší :P

Odpovědět