merhaut píše:Ale pánové, na tom článku není nic demagogického, ani mimoňského, stačí číst pečlivě...
Přesně tak. Přečetl jsem to dvakrát a pak přemýšlel proč se někteří ihned ozývají. Nerozumím.
merhaut píše:Ale pánové, na tom článku není nic demagogického, ani mimoňského, stačí číst pečlivě...
Nebudu se namáhat a odstavec po odstavci komentovat nesrovnalosti a zjevné nepravdy v tvrzení p. Maleho , na to nemám dost elánu a ani mi na tom nijak nezáleží , říkám , že to celé jsou kecy a smyšlenky , které nestojí na reálném základě . Ano Jardo musel jsem ozvat , nesnáším lži a polopravdy .merhaut píše:Ale pánové, na tom článku není nic demagogického, ani mimoňského, stačí číst pečlivě...
Četl jsem (na Slovanetu), v mnohém máš ty i Merhaut pravdu, v mnohém ne. Ty technické zásady (viz. nahoře) jsou stejně dobře realizovatelné i u sloupů. A nahrávku klasickým stereomikrofonem (nebo pouze dvěma mikrofony) ? Dnes snad jedině ve vážné hudbě u velkých těles (a to i tam se většinou přimíchá vliv sálu snímaný mnoha dalšími mikráky), to je lepší jehlu v kupce sena hledat.
Alešku, tak jsem mluvil s Ježíškem, a ten mi říkal, že si byl celý rok moc hodný (to mi ovšem nemusel povídat, to já vím moc dobře), a tak ti u mě nechal LP jednoho slavného pána. jsou to dueta s jeho přáteli a k dispozici bude totéž i v mém cd960!!!Aleska píše:pojedu na Moravu pro gramofon (neodolal jsem a Ježíšek byl hodný) a tak to vezmu k Dadaftovi a hned jej vyzkoušíme.
Bude seřízen, repasován, vyladěn. Doufám jen, že tam bude mít Dadaftík nějakou tu LP (chtělo by to LP a CD stejné na srovnání co lépe "zkresluje").

Já chciAleska píše:To beru šéfe !
(Koryskovi to nevykecáme, on by taky chtěl !)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 179 hostů