Ok, díky za gastronomický tip, vyskúšam, keď sa otvoria pohostinné inštitúcie.
Mieril som aj na tú skutočnosť, že v čom by mohol byť odlišný normálny "2000-eurový" zvuk od normálneho "200-eurového" zvuku. Ale ok, našiel som nejaké recenzie a zisťujem, že tie 99-tky sú skôr pre zábavný posluch. Takže som sa zase sekol. Škoda, vyzerali nádejne.
Tak či onak, idem hľadať normálny "200-eurový" zvuk. Bolo mi povedané: väčšina študiovych sluchadiel do 200 eur sú neutralne, normalne a nezabavne. Moja odpoveď bola: sorry, ale takto sa to zovšeobecniť určite nedá.
Zkuste Hifiman Sundara. Mám je půl roku a jsem z nich nadšený. Mají bohužel chybu,že potřebují dlouho rozehrát. Takže půjčené hrají o 300% lépe,než nové koupené.
... jsem z nich nadšený. Mají bohužel chybu,že potřebují dlouho rozehrát. Takže půjčené hrají o 300% lépe,než nové koupené.
... "půjčené" (rozumej predvádzací kus) hrá niekedy (alebo je to pravidlo? ) lepšie ako bežná produkcia ... pozná sa to tak, že je nutné nový kus extrémne nezmyselne dlho "rozehrávat" ... je to totiž doba, počas ktorej si nič netušiaci šťastný majiteľ na horší zvuk zvykne ...
A ten co si ich pozical, si zvykal na co, prosim ?!
Kedze nemal k dispozicii ten dlhy cas urceny k tomu, aby si na tu “hruzu” privykol ?
Za odpoved vopred dakujem.