Kdo je podle vás Hifista ?
Re: Kdo je podle vás Hifista ?
to boxer :
"obrovskou"

Jakou může mít z poslechu radost ten, kdo pořád něco hledá a nikdy nic nenajde?
Měří se hifista tím, kolik peněz do aparatury narve ? Může se povyšovat nad ostatní ?
Každý má své měřítka hodnot.
Spokojený může být i ten, který rád poslouchá na tom, co má. Když mu nevadí, že je to zaprášené a kabely nejsou posledním modelem, proč ne ?
Já bych hyfistu posuzoval hlavně podle toho jaký má přehled o hudbě.
Když se píše o hudbě na tomto fóru, spousta "hledačů" o ni nemá šajn, protože omílá stále dokola několik svých audiofilských CDeček.
Každý ať se zamyslí sám nad sebou, do které skupiny patří a nesoudí jiné.
Měří se hifista tím, kolik peněz do aparatury narve ? Může se povyšovat nad ostatní ?
Každý má své měřítka hodnot.
Spokojený může být i ten, který rád poslouchá na tom, co má. Když mu nevadí, že je to zaprášené a kabely nejsou posledním modelem, proč ne ?
Když se píše o hudbě na tomto fóru, spousta "hledačů" o ni nemá šajn, protože omílá stále dokola několik svých audiofilských CDeček.
Každý ať se zamyslí sám nad sebou, do které skupiny patří a nesoudí jiné.
Já jsem ten nejvíc hyyyfyysta.
A poslouchám jen jedno CD a to je zahořovací,heč Foxyi.
Já jsem ten nejvíc hyyyfyysta.
A poslouchám jen jedno CD a to je zahořovací,heč Foxyi.
Boxere, neber to osobně. vždyť o nic nejde. Je to jenom legrace.
Když jsem nad sebou přemýšlel, někdy se v tom plácám.
Když jsem nad sebou přemýšlel, někdy se v tom plácám.
boxer - s Tebou je zase sranda
-myslím,že to co napsal fox platí pro spoustu lidí.Už se tu x-krát psalo,že si pořizujeme aparátky pro (co nejkvalitnější) poslech hudby.Já sám jsem byl u dosti lidí,kteří doma měli opravdu jen pár audiofilních cd-aparáty pomalu za mega a hledali jen chyby.O tom,jak hrají např. j.tull/p.floyd atd. nevěděli nic.
Ale je to každého věc,co si udělá se svými penězi a co upředňostňuje.To už nemluvím o tom,že spousty lidí má drahý aparát a origoš cd má cca 10 ks-ostatní vše z netu a z toho spousty ještě v mp3.
Jak ale píšu výše-je to každého věc,nechci vyvolávat nějaké zbytečné reakce.

-myslím,že to co napsal fox platí pro spoustu lidí.Už se tu x-krát psalo,že si pořizujeme aparátky pro (co nejkvalitnější) poslech hudby.Já sám jsem byl u dosti lidí,kteří doma měli opravdu jen pár audiofilních cd-aparáty pomalu za mega a hledali jen chyby.O tom,jak hrají např. j.tull/p.floyd atd. nevěděli nic.

Ale je to každého věc,co si udělá se svými penězi a co upředňostňuje.To už nemluvím o tom,že spousty lidí má drahý aparát a origoš cd má cca 10 ks-ostatní vše z netu a z toho spousty ještě v mp3.

Jo, jo,
místo radosti z poslechu muziky bývá pitva jednotlivých hudebních nástrojů.
Já bych nejraději pitval některý hifouny.
Já bych nejraději pitval některý hifouny.
Mezi hifisty je urcite potreba pocitat ty, co tezko ponesou http://www.youtube.com/watch?v=BYTlN6wjcvQ.
Jako bych tu někde cítil Paroubka. Je snad Paroubek hifista ?
Hifista je podľa mňa človek, ktorý jeden, dva, tri... krát za rok vymení nejaký komponent v zostave a vždy tvrdí, že je to už konečná. No nikdy tomu ani sám neverí 

Já jsem asi hifista-zesilovač JVC AX 400,třetí v pořadí,jsem měnil po 20ti letech-je to možné?durgo píše:Hifista je podľa mňa človek, ktorý jeden, dva, tri... krát za rok vymení nejaký komponent v zostave a vždy tvrdí, že je to už konečná. No nikdy tomu ani sám neverí

.......................... no já si naopak myslím, že takový člověk není HIFISTA, ale je to nemocný tvor.durgo píše:Hifista je podľa mňa človek, ktorý jeden, dva, tri... krát za rok vymení nejaký komponent v zostave a vždy tvrdí, že je to už konečná. No nikdy tomu ani sám neverí
A někteří z nich jsou možná našimi společnými kamarády.
Všichni jsme hifisti,nikdo si to nechce přiznat