repro - směrem k posluchači nebo rovnoběžně?
Re: repro - směrem k posluchači nebo rovnoběžně?
Pěkně jsi to, dadafte napsal. Akustika a rozestavění repro v místnosti je velice důležité!!!
Ale ty kabely také mohou udělat svoje. Na to bych rozhodně nekašlal.
Včerá jsem si večer hrál s kabelama na své analogové cestě. Je to makačka a velká alchymie!
Ale povedlo se mi to vyladit tak, jak se mi to nejvíc líbí. A musím říct, že nevyhrály kabely nejdražší...
I nevhodné kabely dokáží výsledný zvuk zabít!
Prostě to musí být sladěné!
Ale ty kabely také mohou udělat svoje. Na to bych rozhodně nekašlal.
Včerá jsem si večer hrál s kabelama na své analogové cestě. Je to makačka a velká alchymie!
Ale povedlo se mi to vyladit tak, jak se mi to nejvíc líbí. A musím říct, že nevyhrály kabely nejdražší...
I nevhodné kabely dokáží výsledný zvuk zabít!
Prostě to musí být sladěné!
když pominu nejhlubší basy, tak základem obývákové akustické pohody jsou knihy nalevo napravo vzadu hore dole :-)
vs.Peer píše:Akustika a rozestavění repro v místnosti je velice důležité!!!

to Donuts:
koblihu díky. To je krásná historická fotografie.
Dodnes jsem se nedozvěděl, na čem hraješ ty?
koblihu díky. To je krásná historická fotografie.

to merhaut:
zvláště u analogu je sladěná kabeláž důležitá.
Tobě to ale nic neříká, že.
zvláště u analogu je sladěná kabeláž důležitá.
Tobě to ale nic neříká, že.

Peer je zjavne expert na akustiku.
Donuts má tu výhodu, že nevystupuje jako expert na techniku, kabeláž, akustiku, elektro nebo hudební nauku nebo estetiku. Tj. nemele o věcech, kterým nerozumí. Jen je občas trochu štiplavý. Není to zrovna milé, ale bohužel má obvykle pravdu.Peer píše:to Donuts:
koblihu díky. To je krásná historická fotografie.![]()
A jeho starý profil se dá pořád najít:
http://www.hifipassion.com/hifi/index.p ... topic=1586
Nechci flamovat a Donuts nepotřebuje moje zastání, takže bych možná měl mlčet. Ale ty jeho štípance mi přijdou vždycky trefné, tak jsem si teď neuměl pomoct. Pardon, už mlčím.
Peer má už od pohledu kabeláž sladěnou se zlaceným rámem i parketama...
Merhaute - Ještě stále jsi nedostal banán za ty tvoje kecy a jak se tady vydáváš za technika? No toto čumím. Vedle už ti to nikdo nežere člověče. Ještě, že ti na ty tvoje "technický" kecy nikdo neskočí ani tady ty techniku. 

běž si točit švestičkama a hruštičkama, banáne...
No jo. Ale já s tím nemám problém a nepotřebuju si tady přihřívat kašičku, abych něco prodal víš? No ale čekám, až nám tady technicky popíšeš, jak si máme postavit bedničky v pokoji, aby to sakra hrálo špičkově. Jseš přece technik né??? 

Vážený Pán Merhaut,
bolo by dobré aby ste sa si zasierali vlastné fórum http://www.cdklub.net/modules.php?name=Forums , lebo vidím že tam nikto nepíše . Tieto vaše kecy už nikdo nemá záujem čítať .
Rád by som s Vami stretol a osobne si to trošičku ináč vykonzultoval Vaše primitívne správanie . Sú len dve možnosti ...
To Pasul
ZAčni zasierať forum cdklub.net a kamaráti z ďalekeho východu ti pomôžu . A možno z CDKLUB.net sa stane amaterky.cz .
bolo by dobré aby ste sa si zasierali vlastné fórum http://www.cdklub.net/modules.php?name=Forums , lebo vidím že tam nikto nepíše . Tieto vaše kecy už nikdo nemá záujem čítať .
Rád by som s Vami stretol a osobne si to trošičku ináč vykonzultoval Vaše primitívne správanie . Sú len dve možnosti ...
To Pasul
ZAčni zasierať forum cdklub.net a kamaráti z ďalekeho východu ti pomôžu . A možno z CDKLUB.net sa stane amaterky.cz .
Sunes -
Tak teď začne mela... 

Chudák dadaft. Opět mu zasírají jeho vlákno lidi jako merhaut a koblih.
jak to napsal můj přítel Andy?
drahy donuts,
nielen tvoje meno, ale aj tvoje myslienky su produktom fastfoodovej kultury a nezasluzia si nic ine, nez fritovanie, potazmo priamo kremaciu

jak to napsal můj přítel Andy?
drahy donuts,
nielen tvoje meno, ale aj tvoje myslienky su produktom fastfoodovej kultury a nezasluzia si nic ine, nez fritovanie, potazmo priamo kremaciu