Každý koná podľa vlastného uváženia. Nechápem, prečo je z toho Hellboy taký hysterický.Na druhej strane si dovolím citovať Zappadaddyho:
Je to hezka zabava,ktera muze byt i do urcite miry prakticka pri uspokojeni nasich audiofilskych potreb.
naše ženy tak isto nosia kravinky z drahých kovov a kameňov bez akéhokoľvek praktického významu a tu sme. Prečo by si šperky nemohli kupovať aj hifisti? a dobrovolne klamať sami seba, že to lepšie hrá, tak ako sa klameme, že naša polovička je krajšia ak má diamntové náušnice. Aj tak vieme, že to len odvádza našu pozornosť od reality. V oboch prípadoch
Uplne odluka Hellboye od cirkveHellboy píše: Členem komunity high end hifi se necitím, takže z ní nemůžu být vyobcován![]()
Moment. Vždyť ty tady pindáš o věcech kterým vůbec nerozumíš už asi 6 stránek nazpět. Všem tvrdíš, jak tomu rozumíš a snažíš se to dávat dost rázně najevo. Nebo se pletu?Hellboy píše:Pasul: hlavně by mě zajímalo jestli vůbec máš sebemenší tuchu co ty věci uvnitř jsou, nebo se ti to jen zdá moc rezatý a propojený srandovníma káblama. Já jen vím, že ta černá krabice je tisíciwattový zdroj. Takže bych si nedovolil o tom něco pindat. Zatímco u toho NAIMU toho poznám docela dost, protože jsem ajťácký brouk pytlík.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti