Voodoo hifi příslušenství - pohled na věc

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Acon
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo hifi příslušenství - pohled na věc

Příspěvek od Acon »

No vidíš. Superkáble za 320 000 českých *2thumbsup* No nekúp to za tú cenu.
Obrázek
Nemať aktívne bedne, idem do nich. A keď prídu ku mne hifisti na návštevu, spravie slepý test s tkaničkami, ja zistím, že som naletel, zažalujem výrobcu o 2melóniky Slovenských €čok, že zo mňa verejne spravil vola a potom si za to kúpim naozaj super káble za 2mega €čok a to chcem vidieť ten ABX test kde by to nikto nepočul :mrgreen:

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

A nezávidíš náhodou těm lidem, co umějí vydělat prachy....
Podľa takejto "filozofie" najšikovnejší je zlodej, nulové náklady, čistý zisk...Možno som staromódny a konzervatívny, ale je to parazitovanie na naivite ľudí..

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Acon
Nedávno som také "megahighednové" reprokáble mal v ruke, údajne tienené a superzložitá geometria a blablablabla...
Dva hrubšie koaxiály skrútené spolu, každý na obidvoch koncoch skratnutý stred s tienením. Na tom kusy PVC hadice, navlečené do "punčochy", zmršťovačka a je to.."Vývar" asi 2000%..

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

A to, že to tady většina tzv. Hifistů zcela otevřeně podporuje, nebo alespoň schvaluje jako něco naprosto samozřejmého o nich HODNĚ vypovídá.

Jinak bavím se jak místo nějakých argumentů se tady většina pořád snaží analyzovat kdo jsem a jakou mám motivaci, komu co závidím a na co nemám. No v obhájení vašich ničím nepodložených blábolů vám to nepomůže.
Rétorika patřila a v některých zemích stále patří k povinným předmětům na školách. Její podstatou je, aby člověk dokázal vyjádřit svoje myšlenky a obhájit svůj názor. Pro mě je to vcelku zábavné cvičení na toto téma. Vzhledem k tomu, že tady nikdo ze samozvaných vědátorů a odborníků nedokáže tvrdými fakty uzemnit téměř naprostého laika, což já jsem, je to o to zábavnější. A Mirku, pokud si mě představuješ nějak takto, představuj si dál...

Obrázek

Když jsem se byl podívat na High Endu 2009, tak takhle vypadali spíš audiofilové.

Acone, ten test jsem viděl taky. Podle mě nedokazoval nic, protože naměřené rozdíly neměli žádný vliv na přenos lidským uchem slyšitelného signálu (což není tvrzení moje, ale někoho mnohem chytřejšího, kdo se k tomu vyjadřoval).
Naposledy upravil(a) Hellboy dne 18 úno 2010 15:44, celkem upraveno 1 x.

boxer

Příspěvek od boxer »

Pekelný boyzzi.

Zatím jsem toto voodoovlákno četl a čekal ,kdy se co kde vyvrbí a jak kdo bude nač reagovat.Vzhledem k tomu,že jsem velmi dalek tomu,abych sedal na lepy různých prodejců,rád si v klidu vše poslechnu,nejlépe u sebe doma a když jsem opravdu přesvědčen,tak začnu uvažovat,zda mi to za ten přínos stojí dát onen obolus.
----------------------------------------------------------------
Podívám se na tvé příspěvky z trochu jiné strany.(Prosím neber to doslova,nejsou to citace,nechce se mi to všechno prolízat znovu a kopírovat).
Když se zabrousilo např. na rozdíl v autech a ty jsi napsal,že BMW je lepší Fabie,je bezpečnější atd.nikdo s tebou nepolemizoval,bral to každý jako fakt.Přitom asi málokdo viděl opravdu grafy crashtestů,nepočítal poměr výkonu k ceně,litry ku km a já nevím co.
Stejně by s tebou nikdo nepolemizoval,kdyby ses zmínil o tom,oč je kvalitnější ta loď proti staré kocábce,ledadlo,zbraň,mobil,moderní textilní vlákna a výrobky z nich pro lyžaře,potapěče,turisty atd atd proti starým výrobkům.Technika jde kupředu.
Takto bychom mohli pokračovat ve výrobcích toho či onoho,pokud bychom se bavili o nějaké vyšší třídě.
Sám si se zmínil a presentoval,že máš výbornou zvukovku(žádnej šunt),4jádro a ne dvoujádro, atd atd.

Takže v těchto věcech jsou asi všichni zajedno,že nové,moderní,speciální, a hlavně HIGH věci jsou kvalitní,ale i taky stojí mnohem více než nějaký obyčejný spotřební šunt.Že je mnoho šuntu na prodej,je bez diskuze.

Ale...ty jsi si vybral Highend (hifi) jako jediný odstarušující,předražený zbytečný a určil jsi,že nad 40k zesilovače "hrají" (skoro)stejně.Proč sis vybral 40k a ne 30 nebo 80 nevím,ale tuším.
O tom,že materiálová základna pro zesilovače je dnes úplně jinde než dříve,ti potvrdí ti,kdo tomu rozumí. (Opět se nebavme o tom,že fake výrobků je ještě víc).
O tom,že dnešní membrány měničů jsou úplně jinde,ví snad i malé dítě.
Že dlouhodobým vývojem (opět např.PMA.PD.BVa) jsou dnes již mnohem lepší a kvalitnější schemata zapojení než byla před 20-10 lety.Mnoho se poznalo,více se poměřuje poslechem v souvislosti se změnami,je přesnější měřící technika atd.

Takže sumasumárum,pokud chce firma prodávat opravdový highend,tak musí nejen zkoumat,zkoušet,dávat a vybírat nej součástky a hlavně skládat to tak,aby poslechem došli za určitou cenu k nejlepšímu výsledku. Čím výšší highend,tím je cena méně limitní a výrobky kvalitnější.Bohužel ucho je velmi ošidné a každý slyšíme jinak a tak se nechá i dobře zmást.
Proto by měli být recenzisti opravdu vyposlouchaní a hlavně by o tom měli něco vědět.
Vlastní test ABX složený z diletantů,neřekne absolutně nic nikomu.

To ,že je mnoho firem,které to tzv." zkouší na ty blbé ",je bohužel pravda a o tom žádná.Že zkouší různá woodoo,která nemají absolutně technického podkladu a nebo jen se trochu kolem otřou a nafouknou to,aby oblbli kdejakýma kecama,to je stejný všude,třeba i u těch jogurtů,co ti zkvalitní exkrement.

Bohužel is každý musí vybrat sám.

Proč to všechno píšu?

Protože vše kolem hifi házíš do jednoho pytle,každý kdo koupí něco lepšího je vůl a není rozdílu,přitom v jiném odvětví ti to nevadí a sám to děláš.

Viz tvůj PC a pod. Nikdo se nedohadujem,že ti stačí o xy menší. Zamysli se a vyjadřuj se pouze k určitému jasnému produktu nebo jevu,nikoliv takto globálně.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

BVa píše:Acon
Nedávno som také "megahighednové" reprokáble mal v ruke, údajne tienené a superzložitá geometria a blablablabla...
Dva hrubšie koaxiály skrútené spolu, každý na obidvoch koncoch skratnutý stred s tienením. Na tom kusy PVC hadice, navlečené do "punčochy", zmršťovačka a je to.."Vývar" asi 2000%..
A já bych se vsadil, že ti výrobce či dovozce toho megahighendovývaru ještě řekl (cituji):
Já jsem audiofil, já ten krám neposlouchám
jako se to stalo mně.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

BVa píše:Acon

Svojho času som aj niečo podobné skúšal. Bolo to celé v akejsi záhradnej hadici made in gardenia...
BVa píše:...Možno som staromódny a konzervatívny, ale je to parazitovanie na naivite ľudí..
S tým sa dá súhlasiť. No ľudia sa už dávno mohli poučiť, ale oni nie. Stále sa budú učiť na vlastných chybách.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Hellboy píše:....
Acone, ten test jsem viděl taky. Podle mě nedokazoval nic, protože naměřené rozdíly neměli žádný vliv na přenos lidským uchem slyšitelného signálu (což není tvrzení moje, ale někoho mnohem chytřejšího, kdo se k tomu vyjadřoval).
Isteže, tak som to aj myslel. No v prípade, že by si predajcu žaloval z klamstva, bolo by veľmi ťažké dokázať, že tie údaje nie sú počuť. Dokonca je veľmi pravdepodobné, že predajca verí v akustické rozdiely, takže vlastne zámerne ani neklame.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

boxer píše: Podívám se na tvé příspěvky z trochu jiné strany.(Prosím neber to doslova,nejsou to citace,nechce se mi to všechno prolízat znovu a kopírovat).
Když se zabrousilo např. na rozdíl v autech a ty jsi napsal,že BMW je lepší Fabie,je bezpečnější atd.nikdo s tebou nepolemizoval,bral to každý jako fakt.Přitom asi málokdo viděl opravdu grafy crashtestů,nepočítal poměr výkonu k ceně,litry ku km a já nevím co.
Stejně by s tebou nikdo nepolemizoval,kdyby ses zmínil o tom,oč je kvalitnější ta loď proti staré kocábce,ledadlo,zbraň,mobil,moderní textilní vlákna a výrobky z nich pro lyžaře,potapěče,turisty atd atd proti starým výrobkům.Technika jde kupředu. Takto bychom mohli pokračovat ve výrobcích toho či onoho,pokud bychom se bavili o nějaké vyšší třídě. Sám si se zmínil a presentoval,že máš výbornou zvukovku(žádnej šunt),4jádro a ne dvoujádro, atd atd. Takže v těchto věcech jsou asi všichni zajedno,že nové,moderní,speciální, a hlavně HIGH věci jsou kvalitní,ale i taky stojí mnohem více než nějaký obyčejný spotřební šunt.Že je mnoho šuntu na prodej,je bez diskuze.
Rozumná argumentace. Moje auto je Subaru Forester 2.0XT. Dlouhodobě je to ve své třídě nejspolehlivější auto, což můžu potvrdit. Stejně tak je podle crash testů jedno z nejbezpečnějších. Jízdní vlastnosti jsou vynikající, což se nejen v recenzích říká, ale mám to ověřené z praxe. Málo který vůz dovede vyjet zasněženou sjezdovku a zároveň se na silnici/dálnici chovat skoro jako sporťák. To jem před nákupem věděl a proto jsem si ho koupil. Subjektivní nevýhodu je vysoká spotřeba a to, že je to neforemná krabice. Stejně tak komponenty ve svém počítači můžu velice snadno prohnat naprosto jednoduše ovladatelným testem abych zjistil, jestli splňují to co výrobce tvrdí a samozřejmě, že rychlost procesoru, kvalitu grafiky, pevného disku a čehokoli dalšího poznám bez testů i v praxi.
boxer píše: Ale...ty jsi si vybral Highend (hifi) jako jediný odstarušující,předražený zbytečný a určil jsi,že nad 40k zesilovače "hrají" (skoro)stejně.Proč sis vybral 40k a ne 30 nebo 80 nevím,ale tuším.
O tom,že materiálová základna pro zesilovače je dnes úplně jinde než dříve,ti potvrdí ti,kdo tomu rozumí. (Opět se nebavme o tom,že fake výrobků je ještě víc). O tom,že dnešní membrány měničů jsou úplně jinde,ví snad i malé dítě.
Že dlouhodobým vývojem (opět např.PMA.PD.BVa) jsou dnes již mnohem lepší a kvalitnější schemata zapojení než byla před 20-10 lety.Mnoho se poznalo,více se poměřuje poslechem v souvislosti se změnami,je přesnější měřící technika atd.
To nikdo nezpochybňuje. Důležité ovšem je, jak se ty nové věci projevují v praxi. U reproduktorů to bude nepochybně dost zásadní, což ovšem neznamená, že měniče mých repro jsou dnes ve srovnání s velku částí dnešní produkce nějaké papírové blemcáky. Nejsou. Mám navíc dost velké podezření, že velká část nových technologií není využívána ke skutečnému zlepšení výkonu, ale spíš ke zlevnění výroby při zachování stejných parametrů. Je pro mě třeba záhadou, proč se dnes v rozumných cenových relacích prakticky nevyrábějí reprobedny se slušnými basovými měniči. Dřív bylo relativně normální, že repro za přijatelné peníze hrálo od 20-25Hz. Dnes je to spíš 35-60Hz. Ten rozdíl je sakra slyšet a mám pocit, že jediný důvod proč od toho výrobci ustupují je, aby ušetřili na materiálu za krabici a mohli nám následně prodat ještě drahý subwoofer. Stejně tak můžu udělat srovnání třeba v botách. Ještě před deseti lety, když si člověk koupil boty, vydržely mu roky. Dnes, kdy mají k dispozici scifi materiály a většina bot obsahuje všemožné odpružené paty a dýchací membrány, je člověk rád, když mu stejně drahé boty vydrží rok.
boxer píše:Takže sumasumárum,pokud chce firma prodávat opravdový highend,tak musí nejen zkoumat,zkoušet,dávat a vybírat nej součástky a hlavně skládat to tak,aby poslechem došli za určitou cenu k nejlepšímu výsledku. Čím výšší highend,tím je cena méně limitní a výrobky kvalitnější.Bohužel ucho je velmi ošidné a každý slyšíme jinak a tak se nechá i dobře zmást. Proto by měli být recenzisti opravdu vyposlouchaní a hlavně by o tom měli něco vědět.
Stím se dá jen souhlasit, ovšem pokud si budu chtít koupit top CD, tak si ho nekoupím od téměř grážové firmy, která skládá svoje výrobky z kompnentů od jiných výrobců, obvlášť když ty výrobci mají neskutešně vetší možnosti co se vývoje týče a sami vyrábějí high end přístroje. Typickým příkladem je NAIM versus Marantz/Philips (dnes Denon).
boxer píše:Vlastní test ABX složený z diletantů,neřekne absolutně nic nikomu.
No budeš se divit, ale kupodivu tohle není pravda. Třeba Harman Kardon má naprosto vychytané metody jak ABX testovat svoje výrobky, včetně automatické linky na přehazování repro beden při testu a programů na školení testovaných osob aby věděli co mají vlastně při testu zkoumat a jak a výsledek je, že ABX testy neškolených posluchačů poměrně věrně kopírují testy těch školených. Jinými slovy i laik dokáže rozeznat kvalitní repro od šunky při slepém testu. Důkaz je tady:
http://seanolive.blogspot.com/2008/12/l ... ained.html
http://seanolive.blogspot.com/2008/12/p ... eaker.html

Citace Seana Olive (Director of Acoustic Research for Harman International):
It is both satisfying and reassuring to know that both trained and untrained listeners recognize and prefer accurate loudspeakers, and that the accuracy can be characterized with a set of comprehensive anechoic measurements.
Další citace o tom na čem se přední konstruktéři repro shodli, že uživatel slyší:
# The perception of loudspeaker sound quality is dominated by linear distortions, which can be accurately quantified and predicted using a set of comprehensive anechoic frequency response measurements (see my previous posting here)
# Both trained and untrained listeners tend to prefer the most accurate loudspeakers when measured under controlled double-blind listening conditions (see this article here).
# The relationship between perception and measurement of nonlinear distortions is less well understood and needs further research. Popular specifications like Total Harmonic Distortion (THD) and Intermodulation Distortion (IM) do not accurately reflect the distortion’s audibility and effect on the perceived sound quality of the loudspeaker.
# Current industry loudspeaker specifications are woefully inadequate in characterizing the sound quality of the loudspeaker. The commonly quoted “20 Hz - 20 kHz , +- 3 dB” single-curve specification is a good example. Floyd Toole made the observation that there is more useful performance information on the side of a tire (see tire below) compared to what’s currently found on most loudspeaker spec sheets (see Floyd's new book "Sound Reproduction").
Celý článek tady: http://seanolive.blogspot.com/2009/01/w ... s-are.html

Tady zase něco o tom, proč Harman zavedlo ABX testy při vývoji:
http://www.hifinazory.cz/forum/posting. ... 28&p=47388

A tady něco o tom jak takový test probíhá a jak se školí trénovaný posluchač na ABX test. Pro většinu dojmologů tohle musí být opravdové scifi.
http://seanolive.blogspot.com/2009/05/h ... tener.html
boxer píše:Protože vše kolem hifi házíš do jednoho pytle,každý kdo koupí něco lepšího je vůl a není rozdílu,přitom v jiném odvětví ti to nevadí a sám to děláš.
Viz tvůj PC a pod. Nikdo se nedohadujem,že ti stačí o xy menší. Zamysli se a vyjadřuj se pouze k určitému jasnému produktu nebo jevu,nikoliv takto globálně.
Předchozím jsem snad dokázal, že tohle není pravda. Vadí mi to všude. V hifi to ovšem dosahuje zcela obludných rozměrů a přijde mi zajímavé do toho šťourat a zjistit něco víc o lidské povaze. To, že poněkud zevšeobecnňuju je pravda, ovšem mám pocit, že kdo chce pochopit co se snažím říct, tak to poměrně snadno pochopí. To že sem nedávám všude smajlíky abych to odlehčil neznamená, že se tady o mě pokouší infrakt a dostávám záchvaty vzteku :) Beru to celé docela s velkou rezervou, ale zajímá mě to.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Sorry za tu délku, ale podle mě je tohle konečně něco, co se dostává k jádru pudla. A pokud někdo odmítá číst moje dlouhé výplody, tak tohle by mohl zkusit, mimo jiné i proto, že to nejsou moje výplody, ale osvícená slova od předního konstruktéra, podložená seriózním výzkumem.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Jedno nepochopím, jak může někdo zbytečně vyhodit peníze za Subaru Forester 2.0 XT, když stejnou službu mi splní Škoda Octavia 4x4, ale za polovinu peněz. A ty reklamní bláboly o vyjeté sjezdovce jsou jen med kolem huby kupujícím, protože prodavači aut jsou největší zlodějská banda na světě s takovou marží o které se nám ani nesní. Nejbezpečnější auto jsou taky jen kecy prodávačů, to řekne prodavač každé značky. Podstat né jsou měřitelné výsledky, jinak to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Je to jen na vytahování se nad lidi kteří jedou ve felicii.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Mark Levinson píše:Jedno nepochopím, jak může někdo zbytečně vyhodit peníze za Subaru Forester 2.0 XT, když szejnou službu mi splní Škoda Octavia 4x4 za polovinu peněz. A ty reklamní bláboly o vyjeté sjezdovce jsou jen med kolem huby kupujícím, protože prodavači aut jsou největší zlodějská banda na světě s takovou marží o které se nám ani nesní. Nejbezpečnější auto jsou taky jen kecy prodávačů, to řekne prodavač každé značky. Podstat né jsou měřitelné výsledky, jinak to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Je to jen na vytahování se nad lidi kteří jedou ve felicii.
Vzhledem k tomu, že tu sjezdovku jsem vyjel já a ne jednou a osobní srovnání svého auta se škodou 4x4 v terénu mám a nebo taky faktu, že Škodovka 4x4 a Yetti stojí stejně nebo dokonce víc než Subaru, tak je tvoje poznámka zcela mimo. A to se tady už vůbec nemusíme bavit o srovnání Haldex vs Symmetrical AWD a motorech Subaru vs VW.

Aneb: tohle tvůj jogurt neumí :)))

http://www.youtube.com/watch?v=5LHmiI1v5qI

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Hellboy píše:Rozumná argumentace. Moje auto je Subaru Forester 2.0XT. Dlouhodobě je to ve své třídě nejspolehlivější auto, což můžu potvrdit. Stejně tak je podle crash testů jedno z nejbezpečnějších. Jízdní vlastnosti jsou vynikající, což se nejen v recenzích říká, ale mám to ověřené z praxe. Málo který vůz dovede vyjet zasněženou sjezdovku a zároveň se na silnici/dálnici chovat skoro jako sporťák. To jem před nákupem věděl a proto jsem si ho koupil. Subjektivní nevýhodu je vysoká spotřeba a to, že je to neforemná krabice. Stejně tak komponenty ve svém počítači můžu velice snadno prohnat naprosto jednoduše ovladatelným testem abych zjistil, jestli splňují to co výrobce tvrdí a samozřejmě, že rychlost procesoru, kvalitu grafiky, pevného disku a čehokoli dalšího poznám bez testů i v praxi.
Vzpomínám si a je to už dávno, kdy Nvidia podváděla a upravovala ovladače tak, že v Benchmarku měla lepší výsledek proti ATI. Jak víš, že to nedělají i teď? A poznáš to jak? Podle pohledu na monitor? Od té doby taky nekupuješ grafiky Nvidia? Žaloval jsi je za to, že podváděli a prodávali zboží, které nedělá to co deklarovali? Takže tady tvoje typická teorie opět pokulhává. A to jako vždycky. Ajťácký brouku pytlíku. Mimochodem ta fotka přesně sedí. Takhle si já představuju tebe. *thumbs up*
Hellboy píše:To nikdo nezpochybňuje. Důležité ovšem je, jak se ty nové věci projevují v praxi. U reproduktorů to bude nepochybně dost zásadní, což ovšem neznamená, že měniče mých repro jsou dnes ve srovnání s velku částí dnešní produkce nějaké papírové blemcáky. Nejsou. Mám navíc dost velké podezření, že velká část nových technologií není využívána ke skutečnému zlepšení výkonu, ale spíš ke zlevnění výroby při zachování stejných parametrů. Je pro mě třeba záhadou, proč se dnes v rozumných cenových relacích prakticky nevyrábějí reprobedny se slušnými basovými měniči. Dřív bylo relativně normální, že repro za přijatelné peníze hrálo od 20-25Hz. Dnes je to spíš 35-60Hz. Ten rozdíl je sakra slyšet a mám pocit, že jediný důvod proč od toho výrobci ustupují je, aby ušetřili na materiálu za krabici a mohli nám následně prodat ještě drahý subwoofer. Stejně tak můžu udělat srovnání třeba v botách. Ještě před deseti lety, když si člověk koupil boty, vydržely mu roky. Dnes, kdy mají k dispozici scifi materiály a většina bot obsahuje všemožné odpružené paty a dýchací membrány, je člověk rád, když mu stejně drahé boty vydrží rok.
Tak teď jsi si pěkně naběhl. Vysvětli mě a dokaž mě, jak jsi došel k tomu, že nynější reprobedny hrají až od 35Hz? A jakto že to slyšíš? To si nepochybně vsugeruješ podle papírových podkladů, co najdeš na internetu co? Ajťácký brouku pytlíku. Něco jako v jakém tolerančním poli ti už nic neříká co? A opět to dakazuje, proč by se lidi jako ty neměli pouštět do takových teorií, protože tomu vůbec nerozumíš...
Hellboy píše: Stím se dá jen souhlasit, ovšem pokud si budu chtít koupit top CD, tak si ho nekoupím od téměř grážové firmy, která skládá svoje výrobky z kompnentů od jiných výrobců, obvlášť když ty výrobci mají neskutešně vetší možnosti co se vývoje týče a sami vyrábějí high end přístroje. Typickým příkladem je NAIM versus Marantz/Philips (dnes Denon)
Jo to určitě. Ovzláště u firem jako Marantz a Philips. Tam nepochybně dostaneš kvalitu. Všechno ve velkém a namláceno číňany za misku rýže. Součástky kopie originálů a nepochybně kvalitní. Pouze u těch garážových firem můžeš možná ještě dostat kvalitu za svoje peníze. Přesně naopak je realita. Ajťácký brouku pytlíku.

Hellboy píše: No budeš se divit, ale kupodivu tohle není pravda. Třeba Harman Kardon má naprosto vychytané metody jak ABX testovat svoje výrobky, včetně automatické linky na přehazování repro beden při testu a programů na školení testovaných osob aby věděli co mají vlastně při testu zkoumat a jak a výsledek je, že ABX testy neškolených posluchačů poměrně věrně kopírují testy těch školených. Jinými slovy i laik dokáže rozeznat kvalitní repro od šunky při slepém testu...
To co jsi tady nalinkoval je sice pěkné, ale k hovnu. Ty přece takovým věcem nevěříš. Všichni a všude si mohou vymýšlet. Tak nechápu, co to tady používáš....
Hellboy píše: Předchozím jsem snad dokázal, že tohle není pravda. Vadí mi to všude. V hifi to ovšem dosahuje zcela obludných rozměrů a přijde mi zajímavé do toho šťourat a zjistit něco víc o lidské povaze. To, že poněkud zevšeobecnňuju je pravda, ovšem mám pocit, že kdo chce pochopit co se snažím říct, tak to poměrně snadno pochopí. To že sem nedávám všude smajlíky abych to odlehčil neznamená, že se tady o mě pokouší infrakt a dostávám záchvaty vzteku :) Beru to celé docela s velkou rezervou, ale zajímá mě to.
Vším předchozím, co jsi tady napsal, jsi nám patřičně ukázal, co jsi vlastně zač. To, že vše co jsi napsal není pravda všichni víme. Do obludných rozměrů jsi vyrostl ty. Bohužel. A já si myslím, že jsme tě celkem pochopili všichni. Nepochybně.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

pasul píše:To, že vše co jsi napsal není pravda všichni víme.
Odvazne pouzivani obecneho kvantifikatoru, jen co je pravda. Elementarni logika ovsem nikdy nebyla silnou strankou tohoto fora...

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Pekelníku, máš ženskou? A vybírals ji slepým ABX testem? Předpokládám, že jsi i na netu zkontroloval, zda existuje i disertační práce na téma Dotyčná XY a její vztah k Subaru, která by potvrzovala tvé dojmy. ;)

Odpovědět