Voodoo hifi příslušenství - pohled na věc

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo hifi příslušenství - pohled na věc

Příspěvek od pasul »

david píše:
pasul píše:To, že vše co jsi napsal není pravda všichni víme.
Odvazne pouzivani obecneho kvantifikatoru, jen co je pravda. Elementarni logika ovsem nikdy nebyla silnou strankou tohoto fora...
Elementární logika odešla z tohoto vlákna přesně - 14 úno 2010 00:17. Tímto příspěvkem nasadila nožičky a utíkala až se za ní prášilo....

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Pasule, Philips vyrobené za misku rýže to jsou fakt šmejdy. Asi proto je NAIM používá v CD za půl mega. Ostatně Philips tomu vlastně vůbec nemůže rozumět, vždyť jen to CD vymyslel.
To přirovnání s Nvidii je fakt demagogie úžasná. Už jen proto, že se na to přišlo a Nvidie si za to utrhla pěknou ostudu a málem i soudní spor tě usvědčuje z naprostého nepochopení celé věci a úmyslného překrucování faktů.
A tvoje relativizování zjištění všeobecně uznávaného konstruktéra a dalších výrobců reprosoustav, ke kterému došli pomocí komplexního testování a nemají problém zveřejnit svoje vnitřní metodiky a výsledky to je fakt síla. Dokumentace Naimu k jejich výrobkům, která naopak připomíná trochu překroucené definice počítačových periferií z wikipedie to je na druhou stranu taky síla. Stejně jako "Fraktálová Geometrie Křížové Rotace", kterou Krautwire požívají ve svém kabelu za 320 tisíc a znamená pravděpodobně, že kabel, co si koupili od velkovýrobce ručně zkroutili ve své "high end" fabrice.
Naposledy upravil(a) Hellboy dne 18 úno 2010 18:13, celkem upraveno 1 x.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Takhle si já představuju tebe.
Nektere si muzeme nastesti jenom predstavovat, u jinych to bohuzel vime presne.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Hellboy píše:Vzhledem k tomu, že tu sjezdovku jsem vyjel já a ne jednou a osobní srovnání svého auta se škodou 4x4 v terénu mám a nebo taky faktu, že Škodovka 4x4 a Yetti stojí stejně nebo dokonce víc než Subaru, tak je tvoje poznámka zcela mimo. A to se tady už vůbec nemusíme bavit o srovnání Haldex vs Symmetrical AWD a motorech Subaru vs VW.

Aneb: tohle tvůj jogurt neumí :)))

http://www.youtube.com/watch?v=5LHmiI1v5qI

Pokud tato tvrzení nebudou podložena měřitelnými důkazy nebo ABX testem (tzn., že spolujezdec bude mít zavázané oči, aby nevěděl v jakém autě se veze), tak jsou to jen slova. S cenou je to trochu nesrovnatelné, protože koncern VW nabízí 4x4 pouze s dieselovým motorem, takže to nejde porovnat (Subaru s dieselem je taky mnohem dražší). Jinak nevím v čem by mělo mít Subaru navrch, motory VW dostaly několikrát označení "motor roku" což jsem u Subaru nikdy neviděl.

http://www.youtube.com/watch?v=fmQ6iXKE ... re=related

A navíc je hezčí s rozumnou spotřebou :idea:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Pro páááána jána. Překrucování faktů. :shock: :mrgreen: Já myslím, že na toto téma bych z tvých příspěvků jen v tomto vlákně napsal disertační práci. A netrvalo by to ani dlouho a byla by sakra rozsáhlá. :mrgreen:

Neuvěřitelné. No nechám tě tady zase chvíli psát a hádat se z celým světem a zase někdy přijdu na návštěvu se dobře pobavit. Ale od toho přece fóra jsou ne? Tak si to tak neber. Já vím, že za to nemůžeš...

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Mark Levinson píše:Pokud tato tvrzení nebudou podložena měřitelnými důkazy nebo ABX testem (tzn., že spolujezdec bude mít zavázané oči, aby nevěděl v jakém autě se veze), tak jsou to jen slova. S cenou je to trochu nesrovnatelné, protože koncern VW nabízí 4x4 pouze s dieselovým motorem, takže to nejde porovnat (Subaru s dieselem je taky mnohem dražší). Jinak nevím v čem by mělo mít Subaru navrch, motory VW dostaly několikrát označení "motor roku" což jsem u Subaru nikdy neviděl.

Uff, srazka s Ochcavkarem boli vic nez s hifistou.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Nejhorší je srážka s volem.............................

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mark Levinson píše:Nejhorší je srážka s volem.............................
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* :mrgreen:

A že jich tady běhá co? :lol: Ale už mlčím.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Mark Levinson píše:Pokud tato tvrzení nebudou podložena měřitelnými důkazy nebo ABX testem (tzn., že spolujezdec bude mít zavázané oči, aby nevěděl v jakém autě se veze), tak jsou to jen slova. S cenou je to trochu nesrovnatelné, protože koncern VW nabízí 4x4 pouze s dieselovým motorem, takže to nejde porovnat (Subaru s dieselem je taky mnohem dražší). Jinak nevím v čem by mělo mít Subaru navrch, motory VW dostaly několikrát označení "motor roku" což jsem u Subaru nikdy neviděl.

Hmm, srovnávat ježdění po rozblácené louce okolo tanku (ten tomu skutečně dodal ten pocit, že se jedná o mega káru) s jízdou v TERÉNU to přesně bych od tebe řekal. Co se motoru roku tyče aspoň zkus google, než sem plácneš další hovadinu.
http://www.subaru.com/research-and-revi ... lades.html
http://www.drive.subaru.com/Sum06_News_EngineAward.htm
http://www.subaruvysociny.cz/cz/aktuali ... ubaru.html
http://www.subaru.cz/novinky_modely_2008.html
Obrázek

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Je pravda Pasule, že v příspěvcích tvých a Marka Levinsona se kromě urážek žádné fakta nenacházejí. A disertační práci od tebe na jakékoli téma bych chtěl opravdu vidět.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Áááá autíčka, tak tam som doma. Ako po profesionálnej, tak po súkromnej stránke. S tou zjazdovkou by som bol opatrný. Mám za sebou Outback, ktorý má vyššiu svetlú výšku ako forester o 5cm a momentálne má Outback môj brat. Auto je to jednoznačne skvelé, no ten reklamný klip so zjazdovkou by som bral hoooodne s rezervou. Len za veľmi špecifických a ľahkých podmienok je to reálne, no tak ako v hifi, aj tu je fyzika nekompromisná. Skrátim to - je to blbosť. Osobne momentálne jazdím LR DiscoveryII a o jazde na snehu by som čo to vedel porozprávať. Prejazdnosť oproti SUV je trochu inde a na zjazdovku s vyššou vrstvou snehu ako 30cm by som teda nešiel. Logika by mala zasiahnuť. Subaru je skvelé, no jeho pohon 4x4 nie je ani zďaleka najlepší v triede osobných a SUV áut. No je lepší ako ktorákoľvek 2ojkolka.
Nemôžem však súhlasiť s poznámkou, že Ochcávka 4x4 je za polovicu. Je drahšia. No pohon od VW group 4x4 má o chlp lepší.

Takže ak si chcel TOP, nevybral si najlepšie. V každom prípade si ale vybral dobre.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Tady máš přehled kdo vyhrál anketu "Motor roku 2009", jsou tam i jednotlivé kategorie.
http://news.auto.cz/technika/bmw-intern ... ledky.html
Subaru jsem křivdil, mihnul se tam zaky, ale snad si každý udělá obrázek kolik je tam motorů z koncernu VW a kolik Subaru a Tvá hláška, že se o motorech nemá cenu bavit, je přinejmenším nabubřelá.

A tady další: http://www.tipcar.cz/motor-roku-2009-vy ... -4156.html

Jinak jsme silně Offtopic, tak už tady nebudu nic psát, protože Ty dokážeš o Mp3 nebo Subaru psát na několik stran.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Pozor chlapci. Diesle od Subaru by som určite nekritizoval. VW Diesel dôverne poznám, za posledného 2,5r som s ním najazdil 196 000km a o jeho kultúre chodu sa zmieňovať nebudem. Je všeobecne známa a taký traktor nemajú ani vo Fiate. To nehovorím priebehu výkonovej krivky a Nm. Boxer má skvelú kultúru, je perfektne vyvážený, skrátka lahoda.
A už vôbec tie 2 autá nejdem porovnávať po najazdení 200 000km. To už som s Fiatom a Lanciou bol teda neporovnateľne spokojneší.
Naposledy upravil(a) Acon dne 18 úno 2010 18:58, celkem upraveno 1 x.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Hellboy píše:Je pravda Pasule, že v příspěvcích tvých a Marka Levinsona se kromě urážek žádné fakta nenacházejí. A disertační práci od tebe na jakékoli téma bych chtěl opravdu vidět.
Prosím Tě ukaž mi kde jsem Tě urážel?
Pokud nepovažuješ za urážku, že s Tebou nesouhlasím, tak teda opravdu nevím. To kdyby posoudil někdo nestranný.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Acon píše:Áááá autíčka, tak tam som doma. Ako po profesionálnej, tak po súkromnej stránke. S tou zjazdovkou by som bol opatrný. Mám za sebou Outback, ktorý má vyššiu svetlú výšku ako forester o 5cm a momentálne má Outback môj brat. Auto je to jednoznačne skvelé, no ten reklamný klip so zjazdovkou by som bral hoooodne s rezervou. Len za veľmi špecifických a ľahkých podmienok je to reálne, no tak ako v hifi, aj tu je fyzika nekompromisná. Skrátim to - je to blbosť. Osobne momentálne jazdím LR DiscoveryII a o jazde na snehu by som čo to vedel porozprávať. Prejazdnosť oproti SUV je trochu inde a na zjazdovku s vyššou vrstvou snehu ako 30cm by som teda nešiel. Logika by mala zasiahnuť. Subaru je skvelé, no jeho pohon 4x4 nie je ani zďaleka najlepší v triede osobných a SUV áut. No je lepší ako ktorákoľvek 2ojkolka.
Nemôžem však súhlasiť s poznámkou, že Ochcávka 4x4 je za polovicu. Je drahšia. No pohon od VW group 4x4 má o chlp lepší.

Takže ak si chcel TOP, nevybral si najlepšie. V každom prípade si ale vybral dobre.
Je to mega off topic (a já to tady nevytáhnul), takže poslední na toto téma. Sjezdovku v mokrém sněhu jsem vyjel a vyjela ji i přítomná Octavia 4x4, ale až po tom co jí několik Foresterů vyjezdilo ve sněhu koleje a to ještě s velkými, ale opravdu velkými problémy. Outback nemá větší světlou výšku než Forester, ale naopak (a už vůbec ne o pět centimetrů, vůbec nechápu kde jsi na to přišel). A že ma WV (tedy především Ochcávka) lepší 4X4 než Subaru (teda Haldex vs S-AWD) to je snad vtip (kromě Quatra v Audi, které je srovnatelné). Z tvého příspěvku chápu, že jsi se svým autem nikdy nezkusil nic co by se dalo nazvat jízdou terénem. Já se brodil v půlmetrové hloubce, jezdil v hluboké mokré oranici, na motokrosové dráze s brutálním sklonem (zmrzlé i roblácené), jezdil po několika sjezdovkách atd. a nejhorší co se mi stalo je že sem musel auto podhrábnout lopatou aby si sedlo zpátky na kola. Kdokoli zadá na Youtube SUBARU OFFROAD najde tam desítky videí Foresterů jezdících po sjezdovkách, v Africe, na tankodromech a já nevím kde ještě a nejsou to žádná reklamní videa. Jestli používáte takovéhle fakta i v hifi tak je mi jasné jak se věci mají.

I když jsem rád, že Levinson dokáže přeci jen uznat, že se trochu seknul.

Odpovědět