Mirek, mám reprobedny wharfedale evo 50 a cd sony esprit 20 byl zapojený optikou na Cambridge Audio DAC Magic a z něho jsem zapojoval signálové kabely

I já mám rád pěkné výšky a basy ( jenom blázen by asi chtěl poslouchat škaredé výšky a basy ), ale taky mámrád pěkné středy a všechny ty informace a jemné nuance hudby v nich. Mám sestavu Accuphase ( jak ty říkáš s jistým pohrdáním od drahých prodejců ), která ty korekce má.....ale já je nemusím používat, protože to má všechno, co v kvalitní reprodukci hudby má být i bez těch korekcí....a to je holt o kvalitních aparátech a ty stojí zkrátka a dobře prachy. Stejně jako kvalitní auto stojí prachy. Ale ještě jsem nikdy neslyšel, od někoho,že všechna auta od 400 000,-Kč jezdí stejně - nikoho taková pitomost ani nenapadne ( kdo by tvrdil, že Octavie jezdí stejně jako např Ferrari ) - a hle na tomto fóru
s naprostou jistotou jistý člen, kromě jiných pitomin tvrdí, že všechny zesilovače od 40 000,- Kč hrají stejně. Každý má právo mít svůj vkus, ale nevím proč odsuzuješ něco, co neznáš a čemu podle mého příliš nerozumíš. Z tvých textů podle mého názoru vyzařuje nezkušenost, ale to je v pořádku každý někde začíná a žádný učený z nebe nespadl.....vše je věc vývoje, ale pokud se chceš dostat dál ( a nejenom v tomto oboru ), víc než abys prosazoval své domněnky a vydával je za fakta zkus se otevřít dalším informacím a zkušenostem. Promíň nechtěl jsem mentorovat, nemyslím si to vůbec ve zlém.
Radost z hudby přeje Mirek