Hellboy píše:Můžu se zeptat, kde přesně se podle tebe v mojí sestavě nachází přenosný přehrávač?
Ano nevidím tam přenosný MP3 přehrávač. To máš pravdu. Ale ten krám na čem ty posloucháš a kde si ověřuješ svoje závěry opravdu nepovažuji za nějaký etalon. Bohužel. Takže zde stále platí to co jsem psal. Nemáš zkušenosti a ani aparát na to, aby jsi tady mohl tvrdit to, co zde předvádíš.
Hellboy píše:Pro všímavé, za mým bum-cink reprákem můžete vidět absolutně nehighend měděný kábl, kterým se připravuju o neskutečně orgastické zážitky, protože mě stál asi 800 korun a ne 800 tisíc.
No toho si nejde nevšimnout. Ale myslím si, že je to spíš k pláči než k chlubení...
Hellboy píše:Jinak nechápu, proč sis dával práci s citacemi, když mi podsouváš prakticky pravý opak toho co jsem napsal. Já si po internetu nic nekupoval a s tím co jsem koupil jsem spokojený, nebo jsem to prodal (aniž bych kupujícím lhal).
No teď si lžeš sám sobě. Kdyby jsi byl spokojený s tím co máš doma, tak tady nepíšeš ty svoje názory. Evidentně jsi měl v mládí nějaký problém. A to se obávám, že tady ti s tím nikdo nepomůže. Tohleto bude chtít profesionální pomoc odborníka.
Hellboy píše:A pořád čekám na nějaký konkrétní důkaz, že někdo dokázal poznat mp3 320kbps od CD. Můžeš si tady vykládat o přenosných přehrávačích co chceš, ale dokud mi nesdělíš kde jsi přišel na to, že mp3 stojí za hovno, jsou to jen cancy. Tipoval bych, že to psali ve Stereophilu v roce 1994, tak sis stáhnul nějakou 128kbps z Napsteru a pustil si to přes sluchátkovej kabel do AUX IN. Ale doba tak nějak pokročila. To už je dávno.
Promiň, ale já nikdy žádné MP3 nestahoval. To opravdu nemám zapotřebí. Možná něco ve flacu se u mě najde na disku Mediaboxu. Ale toť asi vše. No moje nabídka stále platí. Můžeš si ke mě donést jakýkoli přístroj na kterém chceš porovnávat ty svoje MP3. Uděláme z jednoho originálního disku CD ty tvoje MP3 v nejvyšším možném rozlišení a jdeme na to. Originál dáme do mého přehrávače a ty si můžeš připojit svůj přehrávač do mého předzesilovače. A klidně můžeš použít i ty tvoje kabely za 30kč. To se potom začnou dít věci. To mě můžeš věřit.