dadaft

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: dadaft

Příspěvek od Aleska »

Dadafte, to ne, to jsi nemusel. Staré přísloví praví, že zlé slovo párem volů zpět do huby nevtáhneš a ti dva medvídci jsou naprosto roztomilí a k zulíbání. Buď nad věcí !
Obrázek
No, nesežral bys' je ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ale jistě, medvídci jsou k zulíbání. jenže o ně tady nejde. jde o motivaci a mentalitu, z které vychází. nehodlám brát nic zpět.

pavelroubic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelroubic »

dadaft píše:ale jistě, medvídci jsou k zulíbání. jenže o ně tady nejde. jde o motivaci a mentalitu, z které vychází. nehodlám brát nic zpět.
Dadafte asi to platilo na moje příspěvky k Tobě do vlákna, já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....
Motivace C. je jednoduchá, prostoduchá, poťouchlá a vypovídá i o mentalitě dotyčného, který podle mne toto provedl ve zkratu jednání a v euforickém návalu když viděl naše souhlasné příspěvky a honem přispěchal se zviditelnit, jde o jakési podpírání vlastního ega, posilování vlastního sebevědomí. ... kdyby měl výhrady tak tu bude elaborát proč to nikdy nemůže fungovat a že jsme se oba zbláznili, fakt to vidím na zkratové jednání, /což ovšem neomlouvá/.
Vždyť jsem hned citoval Stellinku Zázvorkovou, hned mi ta scénka z filmu přišla na mysl.
Vypínám PC a jdu poslouchat!

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pavelroubic píše:... já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....
Ono je také dost těžké pochopit, že malá místnost hraje jinak než střední a ta střední hraje zase jinak, než ta velká. A v okamžiku, kdy akustické problémy poslechovek se neřeší jinak, než kolotočem nákupů stále dražšího nádobíčka, pak pochopitelně Vám oběma nikdo nevěří. Ty to víš, Dadaft si tuto smutnou skutečnost musí uvědomit. A další pravdu máš i v tom, že to nebylo myšleno výhradně na Dadafta, ale na Vás oba. Inu nesetkali jste se u Kolína, ale na HiFinázorech. :lol:
A když zde máme již Pata a Mata, tak proč ne dva medvídky ? :lol: :lol: :lol:

pavelroubic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelroubic »

Aleska píše:
pavelroubic píše:... já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....
Ono je také dost těžké pochopit, že malá místnost hraje jinak než střední a ta střední hraje zase jinak, než ta velká. A v okamžiku, kdy akustické problémy poslechovek se neřeší jinak, než kolotočem nákupů stále dražšího nádobíčka, pak pochopitelně Vám oběma nikdo nevěří. Ty to víš, Dadaft si tuto smutnou skutečnost musí uvědomit. A další pravdu máš i v tom, že to nebylo myšleno výhradně na Dadafta, ale na Vás oba. Inu nesetkali jste se u Kolína, ale na HiFinázorech. :lol:
A když zde máme již Pata a Mata, tak proč ne dva medvídky ? :lol: :lol: :lol:
Aleska: Souhlas
1/Nevěřícím musí někdo ukazovat cestu..... a někdo musí experimentovat a ještě mne čeká cesta trnitá.....
2/ Věděl jsem již předem, že vstupuji na tenký led :) s rizikem se počítá :)
3/ Kolotoč nákupu nic neřeší. Můj základní CD přehrávač je opět Studer Revox A727 (r. 1987) což je v podstatě CD mechanika+optika Philips - jak je i v manuálu uvedeno, tedy na podobné úrovni jako Dadaft - a nestěžuju si.... Všechno staré kusy, jen z nich umět vymáčknout maximum a udržet je v pořádku.
4/ Moje reakce na C. byla ostřejší, ještě že je tady možnost přísěvek editovat - budu parafrázovat memoáry Lídy Baarové - "Dneska už se tomu směju" V zájmu udržení duševního zdraví je potřeba brát všechno relativně a být nad věcí.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ale jo. dyť je to úplně putna. ať to admin klidně smaže. včetně tohoto příspěvku. virtuální kecy. nic osobního...

mám tohle fórum rád. dost mi dalo, ale to neznamená, že žeru úplně všechno. není to můj život. už chci jen sem tam nabídnout, co tady sám občas nacházím. dobré tipy na dobrý poslech nebo skouk. a nenechám si srát na hlavu. to je vše.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

merhaut píše:Samozřejmě, že se zvukové preference vyvíjejí, protože jejich součástí je i zkušenost. Proto považuju za dobré získat - před hledáním svého hifi - posluchačskou zkušenost s několika špičkovými aparáty, a získat tak aspoň základní osobní preferenční azimut, abych neabsolvoval preferenční kotrmelce.
Díky bohu merhaute konečně z tebe vypadlo něco málo pozitivního a smysluplného.

PS. Jo vím že těch pár vsuvek je staršího data,přesto ti přeju ať ti ten nejedovatý duch vydrží.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

PMA píše:Stejně tak ovšem to, že je něco staré, neznamená automaticky, že je to dobré a špičkové. Kdyby ten Grundig byl taková sláva, tak bude vyhledávaným raritním kusem se spoustou pozitivních refrencí. Sorry, dadaftova reference na to nestačí.

Všechny ty pokusy se zvuky dozadu, kolmo na bedny atd. ukazují jen na nevyřešené běžné problémy s reprodukčním řetězcem a akustikou. Kdyby bylo uspokojující, kvalitní stereo, tak se takové šílenosti nebudou dělat.

Mystře zapomínáte na zapomětlivost. A ne vše staré opravdu není automaticky dobré ale stejně tak automat.špatné,že?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pompo

"Mystr" nezapomíná - jen je líný nějaké reference hledat a tak tvrdí, že žádné neexistují. navíc se mu rozhodně nehodí "do krámu"...

k druhé kolonce se už nebudu vyjadřovat. je k smíchu.

boxer

Příspěvek od boxer »

Možná se zeptám blbě, ale nevíte co je z Dadaftíkem?

Je to už drahně dlouho co se neozval. *fnuk*

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

...taky mi kluk chybí,ani mi se neozývá... :cry:

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

..hm.... asi zkusíme maila ...

sekal

Příspěvek od sekal »

Raději ho nechte na pokoji. Třeba má pro svou rel. krátkou (cca 1,5 měsíční) "absenci" dobrý důvod..

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Ahoj Dadafte, prostor žije? Tvrdím že ano. Co nového? Já od vylepšeného Gerzon-Hefflera moc nepokročil. Ale je to návykové.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ahoj,
až teď jsem si všiml. ;)

naprosto návykové.

vždycky jezdím okolo vánoc na čas na barák k našim a návrat zpět domů do pro100ru je fajn.

viz. dnes potrebuji-poradit/zapojeni-2-paru-repro ... ml#p143405

Odpovědět