No, nesežral bys' je ?
Dadafte asi to platilo na moje příspěvky k Tobě do vlákna, já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....dadaft píše:ale jistě, medvídci jsou k zulíbání. jenže o ně tady nejde. jde o motivaci a mentalitu, z které vychází. nehodlám brát nic zpět.
Ono je také dost těžké pochopit, že malá místnost hraje jinak než střední a ta střední hraje zase jinak, než ta velká. A v okamžiku, kdy akustické problémy poslechovek se neřeší jinak, než kolotočem nákupů stále dražšího nádobíčka, pak pochopitelně Vám oběma nikdo nevěří. Ty to víš, Dadaft si tuto smutnou skutečnost musí uvědomit. A další pravdu máš i v tom, že to nebylo myšleno výhradně na Dadafta, ale na Vás oba. Inu nesetkali jste se u Kolína, ale na HiFinázorech.pavelroubic píše:... já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....
Aleska: SouhlasAleska píše:Ono je také dost těžké pochopit, že malá místnost hraje jinak než střední a ta střední hraje zase jinak, než ta velká. A v okamžiku, kdy akustické problémy poslechovek se neřeší jinak, než kolotočem nákupů stále dražšího nádobíčka, pak pochopitelně Vám oběma nikdo nevěří. Ty to víš, Dadaft si tuto smutnou skutečnost musí uvědomit. A další pravdu máš i v tom, že to nebylo myšleno výhradně na Dadafta, ale na Vás oba. Inu nesetkali jste se u Kolína, ale na HiFinázorech.pavelroubic píše:... já bych to přešel..... že prostě někdo potvrdil že princip ve který nikdo doteď nevěří funguje ale musí na to být místo, což většina lidí prostě nemá....
A když zde máme již Pata a Mata, tak proč ne dva medvídky ?![]()
![]()
Díky bohu merhaute konečně z tebe vypadlo něco málo pozitivního a smysluplného.merhaut píše:Samozřejmě, že se zvukové preference vyvíjejí, protože jejich součástí je i zkušenost. Proto považuju za dobré získat - před hledáním svého hifi - posluchačskou zkušenost s několika špičkovými aparáty, a získat tak aspoň základní osobní preferenční azimut, abych neabsolvoval preferenční kotrmelce.
PMA píše:Stejně tak ovšem to, že je něco staré, neznamená automaticky, že je to dobré a špičkové. Kdyby ten Grundig byl taková sláva, tak bude vyhledávaným raritním kusem se spoustou pozitivních refrencí. Sorry, dadaftova reference na to nestačí.
Všechny ty pokusy se zvuky dozadu, kolmo na bedny atd. ukazují jen na nevyřešené běžné problémy s reprodukčním řetězcem a akustikou. Kdyby bylo uspokojující, kvalitní stereo, tak se takové šílenosti nebudou dělat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů